لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

با توجه به پیروزی 8 نفر از کاندیداهای مورد حمایت جمنا در انتخابات شورای شهر اهواز، انتظار می‌رود که جمنا خواسته‌های مردم را از شورا و شهرداری پیگیری کند.

جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی یا همان جمنا، 13 نفر را به‌عنوان کاندیداهای خود وارد عرصه انتخابات شورای شهر اهواز کرد و 8 نفر از آن‌ها راهی پارلمان شهری شدند؛ همین پیروزی بزرگ کافی بود تا اصلاح‌طلبان و منفعت‌طلبان دست خود از شهرداری اهواز را کوتاه شده دیدند.

این سوگواری اصلاح‌طلبان و خوشحالی نیروهای انقلاب اسلامی زیاد طول نکشید چراکه 8 کاندیدای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برای انتخاب شهردار به چند گروه تقسیم شدند؛ درنهایت شهردار منتخب بدون‌ هرگونه تعهدی به منتخبین مردم چه جمنایی چه غیرجمنایی با 13 رأی قاطع سکان‌دار شهرداری اهواز شد.

مبنای انتخاب و عملکرد شهردار اهواز قرار بود که بر اساس وعده‌های انتخاباتی جمنا که برگرفته از مطالبات قاطبه مردم است، باشد اما خیلی زود راز بالا رفتن دست‌های اعضای شورا به معنی اتحاد مشخص شد، بازهم نیروهای مدعی گفتمان انقلاب دست تسلیم بالا بردند و حریف دست پیروزی.

نگاهی به اکثر انتصابات دوره جدید شهرداری نشان می‌دهد که قرار نیست مسیر غلط گذشته اصلاح شود و هنوز هم نیروهای مخالف گفتمان اکثریت شورا بدون لحاظ تخصص و تعهد در شهرداری یا ابقا و یا تزریق می‌شوند و حلقه رسانه‌ای شهردار هم در حال تطهیر افراد است.

اینکه شورا به کجا رسید و چرا یکی از اعضای شورا پس از 3 ماه فعالیت شهردار فریاد کند که خبری از مبارزه با فساد در شهرداری نیست، بحث جداگانه‌ای می‌طلبد اما یک‌چیز نباید فراموش شود؛ قرار نبود جمنا سکوت کند و مطالبه گری از اعضای شورای شهر به فراموشی سپرده شود.

دوباره از پایین به بالا، مانند نحوه انتخاب کاندیداها، دوباره در صحن مساجد مانند انتخابات، باید نتیجه دوباره مشخص شود، دوباره صدای رأی مردم که می‌گفت: انتخاب بر مبنای شایسته‌سالاری و مبارزه با فساد و دوباره صدای کاندیداها که می‌گفتند مبارزه با فساد و آخر از همه باید صدای جمنا بیاید که نتیجه مطالبات را اعلام کنند و بگویند کدام انتخابشان پایبند به تشکیلات بود و مسیر این 5 ماهه شورا به کجا ختم شد؟ کدام عضو همچنان پایبند به فساد ستیزی است و کدام عضو برخلاف وعده‌ها عمل می‌کند؟ بدون شک در صورت عدم شفاف‌سازی، مردم عملکرد و انتصابات منفی را پای همه جریان و همه اعضا خواهند نوشت و در انتخابات مجلس برخلاف شورا به لیست اعتماد نخواهند کرد.  مردم منتظرند که صدایی از نیروهای انقلاب اسلامی بشنوند.

انتهای پیام/

اسفندماه 96

دیالکتیک

سیاست خوزستان

سید علیرضا شریفی

یادداشت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.