خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

انتخابات ریاست جمهوری به نوعی مهم‌ترین انتخابات کشور است که طی آن فردی به عنوان رئیس جمهور ایران به مدت 4 سال انتخاب می‌شود و با سکانداری قوه مجریه قرار است کشور را اداره کند.

به گزارش رهیاب، انتخابات ریاست جمهوری به نوعی مهم‌ترین انتخابات کشور است که طی آن فردی به عنوان رئیس جمهور ایران به مدت 4 سال انتخاب می‌شود و با سکانداری قوه مجریه قرار است کشور را اداره کند.

در طی ادوار مختلف این انتخابات خوزستانی‌های زیادی کاندیدا شدند. در 11 دوره انتخابات ریاست جمهوری 44 نفر احراز صلاحیت شدند و 12 نفر از آنان به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند.

اما جالب است بدانید که در طی این انتخابات افرادی به واسطه حضور در یکی از سمت‌های اجرایی خوزستان و یا خوزستانی بودن او، در این انتخابات داوطلب شده‌اند.

احمد مدنی نخستین استاندار خوزستان در نخستین انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد؛ پس از این دوره خوزستانی‌ها تا دور هفتم انتخابات ریاست جمهوری احساس تکلیف نکردند و در هشتمین دوره علی شمخانی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری داوطلب شد.

کاندیدا شدن شمخانی در انتخابات ریاست جمهوری فتح بابی برای خوزستانی‌ها شد تا پس از او محسن رضایی هم کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نهم شد اما پیش از برگزاری انتخابات انصراف خود را اعلام کرد.

در دوره دهم محسن رضایی دوباره پا به عرصه رقابت گذاشت اما به توفیقی در این انتخابات دست پیدا نکرد تا این بار توان خود را در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آزمایش کند.

در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یک نفر دیگر هم از خوزستان به رضایی ملحق شد. سید محمد غرضی که سابقه استانداری خوزستان را در پرونده خود داشت در این انتخابات برای نخستین بار شرکت کرد تا شانس حضور در ساختمان استور را بیازماید.

اما در دوازدهمین دوره ریاست جمهوری این بار نوبت به شخصیت‌های جدید هم رسید. عبدالحسن مقتدایی که سابقه استانداری خوزستان در دولت یازدهم را دارد برای رقابت با رئیس سابقش پا به این عرصه گذاشته است. علاوه بر مقتدایی سید احمد موسوی نماینده ادوار مختلف مجلس نیز برای حضور در انتخابات نام نویسی کرده است.

در این انتخابات محمد غرضی هم دوباره احساس تکلیف کرد و در همان روزهای ابتدایی نام نویسی از کاندیداها در این انتخابات نام نویسی کرد. صادق خلیلیان وزیر سابق جهاد کشاورزی و متولد اهواز هم چهارمین کاندیدای منتسب به خوزستان در این دوره است.

انتهای پیام/

گزارش سیاسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.