رویای میلیونر شدن در پارک هجرت اهواز

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
رویای میلیونر شدن در پارک هجرت اهواز
رویای پولدار شدن در زمان کوتاه سبب شده که جوانان اهوازی در پارک هجرت جمع شوند و شیوه‌های بازاریابی در شرکتی را بیاموزند که در اهواز شعبه‌ای ندارد.

به گزارش رهیاب، بازاریابی شبکه‌ای و رویای پولدار شدن در روزهای اندک در اهواز اوج گرفته است؛ واسطه‌ها یا بازاریاب‌های این فروشگاه‌ها در سطح شهر گشت می‌زنند و با روابط عمومی بالای خود از حقوق ماهیانه 18 میلیون تومان در ماه صحبت می‌کنند.

بازاریابی شبکه‌ای، نوعی شیوه فروش است که در آن کمپانی‌ها محصولات خود را بدون تبلیغات و بدون واسطه به فروش می‌رسانند، و مشتریان پس از خرید در صورت تمایل می‌توانند محصولات کمپانی را بازاریابی کنند و سود بگیرند. درآمد در بازاریابی شبکه‌ای هم در ازای فروش مستقیم کالا و هم در ازای فروش از طریق زیرمجموعه کسب می‌شود.

6 ماهه میلیونر می‌شوی

مهدی یکی از جوانان اهوازی است که در 21 سالگی صحبت از حقوق بالای 10 میلیونی در ماه می‌کند و می‌گوید: دستت را در دستم بگذار تا در 6 ماه آینده تو را میلیونر کنم. چگونگی میلیونر شدنم را که می‌پرسم صحبت از نوع درآمدزایی در این کار می‌کند و ادامه می‌دهد: اگر قیمت تمام شده یک محصول را یک‌هزار تومان در نظر بگیریم، مشتری آن را 2 هزار تومان از مغازه‌دار می‌خرد. در این نوع معامله تولید کننده کمتر از 30 درصد سود می‌کند و فروشنده سود 10 درصدی نصیبش می‌شود اما 60 درصد سود به جیب دلالی می‌رود که در این معامله نه سرمایه گذاری کرده است و نه زحمتی برای تولید محصول.

وی می‌افزاید: در این معامله نه تولید کننده‌ای که زحمت کشیده می‌تواند به سود واقعی خود برسد و نه خریدار می‌تواند محصولی مورد اطمینان و با کیفیت را با قیمتی واقعی بخرد. در بازاریابی شبکه‌ای خریدار به صورت مستقیم از تولید کننده محصولات را می‌خرد و از این طریق هم تولید کننده می‌تواند به سود واقعی برسد و هم خریدار در مدت زمان کوتاهی می‌تواند سود فراوانی را کسب کند.


مهدی معتقد است، در صورتی که خریدار به صورت مستقیم از تولید کننده محصولات موردنیازش را تهیه کند می‌تواند به محصول با کیفیت دست پیدا کند هم تولید کننده راغب می‌شود که کیفیت محصولاتش را بالا ببرد. در بازاریابی شبکه‌ای هم به دنبال تحقق این موضوع هستیم و در مرحله بعد سودی که در دیگر معاملات نصیب دلال یا واسطه شود بین خریدار و تولید کننده تقسیم شود.

جلسه توجیهی در پارک هجرت

مهدی مرا به بازاریاب اصلی شرکت معرفی می‎کند؛ با خانم «ک» تماس می‌گیرم و قرار می‌گذاریم. قرار ما ساعت 16 در پارک هجرت بود. با 5 دقیقه تأخیر در روزی که گرد و خاک اهواز نفس‌ها را تنگ کرده بود به محل قرار می‌رسم. خانم «ک» گلایه می‌کند که چرا با تأخیر 5 دقیقه‌ای در محل قرار حضور یافتم و شروع می‌کند درباره شرکت«ب» توضیح دادن.

5 مرحله میلونر شدن در ماه‌های اندک را برایم توضیح می‌دهد و می‌بیند که هنوز قانع نشده‌ام. به یکی از پسرهای حاضر در پارک اشاره می‌کند که بیاید به جمع ما اضافه شود. پسر 24 ساله‌ای که از تلف شدن عمرش در کلاس‌های درس صحبت می‌کند، می‌گوید: در شرکت نفت مشغول به کار بودم که با نحوه کار در بازاریابی‌های شبکه‌ای آشنا شدم. شرکت نفت را رها کردم و دو دستی به بازاریابی شبکه‌اتی چسبیدم چون در ماه گذشته بیش از 12 میلیون تومان سود کسب کردم.


سودهای نجومی که بازارایابان شرکت«ب» از آن حرف می‌زدند، مرا بر آن داشت که بپرسم چرا سر شبکه اصلی بازاریابی در خوزستان که حداقل حقوق او در ماه چند ده میلیون است، دفتری برای این کار نمی‌گیرد. پاسخشان این است که ما برای شرکت کار می‌کنیم و شرکت اگر مایل بود دفتر راه اندازی می‌کند.

این شرکت‌ها تولید کننده نیستند

آمار متناقضی که بازاریاب‌ها ارائه می‌دادند، سبب شد با محمدرضا محمدی، کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گفتگو کنیم، محمدی معتقد است، این شرکت‌ها نمی‌توانند طول عمر زیادی داشته باشند، چرا که آنها تولید کننده نیستند و فقط محصولات دیگر شرکت‌ها را در قالب بسته بندی جدید ارائه می‌کنند.


وی می‌افزاید: سودی که از ان صحبت می‌شود واقعی است، اما نه آن سود چند میلیونی که درباره آن تبلیغات می‌کنند. در واقع این شرکت‌ها قسمتی از پول مشتری را که قبلاً به واسطه‌ها می‌دادند را به مشتری مسترد می‌کنند و در این معامله مشتری نمی‌تواند جنس را به قیمت واقعی بخرد و فقط فروشنده می‌تواند جنسش را بیش از قیمت موجود در بازار بفروشد.

به گزارش رهیاب، یکی از مشتریان این شرکت در گفتگو با رهیاب ادعا می‌کند که حدود 40 روز پیش به میزان 7 میلیون ریال از این شرکت جنس خریداری کرده و تاکنون این محصولات را دریافت نکرده است، وی می‌افزاید: بعد از پیگیری‌های مکرر انباردار شرکت تلفن خود را پاسخ نمی‌دهد و اپراتورهای شرکت مدعی هستند که جنس را به انباردار خود در اهواز تحویل داده‌اند.

سال گذشته معاون دادگستری خراسان رضوی اعلام کرده بود که چند شرکت بازاریابی شبکه‌ای در خراسان رضوی به دلیل فعالیت‌های غیرمجاز کشف شده‌اند.

بعد از تحقیقات و بررسی پورتال این شرکت به همراه سایت‌های http://networkmarketing.mimt.gov.ir/ و http://www.iranhoshdar.ir/Default.aspx متوجه شدیم که شرکت«ب» در اهواز شعبه‌ای ندارد. حال به نظر می‌رسد ورود نهادهای قضائی، نظامی و امنیتی برای بررسی این موضوع ضروری باشد.

انتهای پیام/

بهمن 94

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

پول خوزستان

گزارش اجتماعی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.