شستن غبار محرومیت از چهره "العوده" به دست دانش آموزان جهادگر

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
شستن غبار محرومیت از چهره "العوده" به دست دانش آموزان جهادگر
گروه جهادی "پیشگامان علم و خدمت" از استان قم به روستای العوده حمیدیه آمده‌اند تا با شستن غبار محرومیت از این روستا، زیبایی‌های آن را نمایان کنند.

به گزارش رهیاب،گروه جهادی "پیشگامان علم و خدمت" از استان قم به روستای العوده حمیدیه آمده‌اند تا با شستن غبار محرومیت از این روستا، زیبایی‌های آن را نمایان کنند. همه اعضای این گروه جهادی، دانش آموز هستند.


"العوده"، روستایی در 25 کیلومتری حمیدیه که جاده منتهی به آن شبیه جاده‌های شمالی کشور است و شباهت کمتری به خوزستان دارد. جاده‌ای با درختان سر به فلک کشیده که مانع تابیدن آفتاب داغ خوزستان بر مسافران می‌شود و عبور کرخه از سمت راست آن ضمن رونق بخشیدن به کشاورزی و دام پروری، زیبایی خاصی به این مسیر بخشیده است.

در کنار این همه زیبایی و نعمت اما هنوز برخی از خانواده ها نتوانسته‌اند در جنگ با فقر پیروز شوند و می‌بایستی در خانه‌های محروم خود منتظر مردان جهادی باشند، آنها که در این روزهای خوش آب و هوا خوشی‌های مادی را رها کرده‌اند و در مناطق محروم به کمک همنوعان خود آمده بودند.

چند صد متر مانده به ورودی روستا صدای سرود و هیاهوی دنش آموزان گروه‌های جهادی به گوش می‌رسد که امسال به این روستای دور افتاده آمده‌اند تا جشن سال نو خود را با جهادی از نوع سازندگی آغاز کنند و خانه دار شدن محرومان، آنها را به وجد بیاورد.

محمد محسنی، دانش آموز 16 ساله قمی را در حالی دیدیم که مشغول بیل زدن بود. وی درباره حضورش در اردوی جهادی می‌گوید: از سال گذشته که رسانه‌ها فضای اردوهای جهادی را به تصویر کشیده بودند، دلم هوایی شد و وقتی مدرسه خبر از این اردوی جهادی داد، پیشگام شدم.

وی می‌افزاید: فضا، فضای خوبی است که نمی‌توانم آن را وصف کنم. در این اردو برای چند روز از زندگی شهری دوریم و به ظاهر سختی می‌کشیم اما وقتی سختی‌ها به پایان می‌رسد، شادی تمام وجود آدم را فرا می‌گیرد و همه بچه‌های علی‌رغم کار سخت در طول روز، سرحال هستند.

این دانش اموز 16 ساله بیان می‌کند: در کارهای گروهی خیلی ضعیف بودم اما وقتی به اینجا آمدم آموختم که خودم را با جمع تطبیق بدهم تا به یک هدف برسیم، این اردو عامل مهمی شد که من به اهمیت کار گروهی پی ببرم و این مهم‌ترین دستاورد من از این سفر 10 روزه است.

وی عنوان می‌کند: اینجا نه اینترنت وجود دارد و نه خبری از بازی های کامپیوتری است اما با این وجود خوش می گذرد. در غیاب اینترنت بعد از پایان کار، اوقات فراغت بیشتری داریم. این موضوع دلیلی شد که ما وقت خود را به کمک مربیان مدیریت کنیم و در حقیقت وقت شناسی دومین موضوع مهمی است که در این اردو به اهمیت آن واقف شدیم.

حامد آقاخانی، مسئول گروه جهادی پیشگامان علم و خدمت درباره فعالیت این گروه می‌گوید: این گروه جهادی دانش آموزی از روز سوم فرودین ماه به العوده آمد تا ساخت یک خانه را تکمیل کند. این خانه قبلاً توسط گروه های جهادی بسیج دانشجویی ساخته شده بود و ما می‌خواهیم با ادامه دادن راه آنها، این کار را به سرانجام مطلوب برسانیم.

نماینده بسیج دانش آموزی در قرارگاه مرکزی اردوهای جهادی کشور می‌افزاید: 30 دانش آموز به همراه چند مربی در این اردوی جهادی شرکت کرده‌اند و هدف اصلی آن خودسازی است تا بتوانیم در آینده از این دانش اموزان به عنوان مسئولان گروه‌های جهادی دانشجویی استفاده کنیم.

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانش اموزی بیان می‌کند: بیشتر کار این گروه جهادی کارهای فرهنگی است تا بتوانیم این جهادگران را تقویت کنیم و در آینده کارها به صورت گروه‌های جهادی تخصصی در حوزه علمی، عمرانی و فرهنگی انجام شود.

آقاخانی عنوان می‌کند: هدف اصلی ما در این اردو همراه کردن مردم روستا بود تا خودشان بتوانند در مسیر محرومیت زدایی و توانمند کردن مردم گام بردارند و به همین دلیل توانستیم بسیاری از روستاییان العوده را در این کار همراه کنیم.

خودسازی و تقویت باورها مهم ترین اهداف اردوهای جهادی است و به همین دلیل بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان حاضر در این اردوها مشتاق به ادامه آن هستند؛ بدون شک تخصصی کردن اهداف گروه‌های جهادی می‌تواند به موفقیت بیشتر اقدامات این اردوهای بیانجامد و همچنین در توانمند کردن مردم محروم بسیار موثر است.

العوده علی رغم ظرفیت های موجود، هنوز نتوانسته به موقعیت اصلی خود در بین روستاهای خوزستان برسد و اگر این همت جهادی بتواند غبار محرومیت را بزداید و جوانان روستا در این راه تلاش کنند می‌توان شاهد رونق روستای العوده در سالهای آینده بود.

حمیدیه

خبرنگار

خبرنگار خوزستانی

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

فروردین 95

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.