افول فوتبال خوزستان با چِک‌های سیاسی

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
افول فوتبال خوزستان با چِک‌های سیاسی
چِک‌های پاس نشده خرید فولاد نوین باز هم نشان داد که تعطیلی فوتبال خوزستان به دلیل ورود غیر فوتبالی‌ها به مستطیل سبز است.

فولاد نوین 4 هفته قبل از پایان رقابت‌های لیگ یک در سال 93 – 94 توانست صعودش را به لیگ برتر مسجل کند و در پایان با 6 امتیاز اختلاف و صدرنشینی راهی رقابت پایانی لیگ دسته یک رفت؛ فولاد سیاه جامگان را هم شکست داد تا به قهرمانی لیگ دسته یک در این سال برسد.

حضور بازیکنان 18 و 19 ساله به همراه بازیکنان با تجربه خوزستانی سبب شد که میانگین سنی این تیم 24.2 باشد؛ اقتدار و پویایی موجود در این تیم به سرمربی گری سید کورورش موسوی سبب شده بود که 18 بازیکن قرمزپوشان اهواز بومی باشند و بهترین خط حمله، بیشترین برد، کمترین باخت و بیشترین امتیاز در این فصل به این تیم سخت کوش تعلق بگیرد.

اما صعود این تیم خوزستانی به لیگ برتر مجوز حضورش در عالی ترین سطح حرفه‌ای فوتبال ایران نشد و وعده رئیس سازمان لیگ مبنی بر عدم حضور فولاد نوین محقق شد.

در آن روزها همه متأثر از قهرمانی تیم‌های پایه خوزستانی در مسابقات کشوری بودند و 6 تیم خوزستانی در لیگ برتر و لیگ یک به مصاف حریفان می‌رفتند اما دیری نپائید که استقلال اهواز به لیگ 2 و نفت مسجدسلیمان به لیگ یک سقوط کردند؛ سقوطی که منجر به سقوط آزاد فوتبال خوزستان شد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان، نمایندگان اهواز در مجلس شورای اسلامی و حتی اعضای شورای شهر اهواز قاطعانه می‌گفتند که سهام این تیم باید در خوزستان بماند و همه معتقد بودند که خوزستان به حق واقعی خود رسیده است.

اما گذشت 13 هفته از لیگ برتر نشان داد که استقلال اهواز توانایی حضور در لیگ برتر را ندارد و باید در همان لیگ دسته 2 فوتبال کشور به میدان می‌رفت؛ تیمی که در پی قدرت نمایی سیاسیون به لیگ برتر راه پیدا کرد امروز با شانه خالی کردن همان سیاسیون نتوانسته چکی را پاس کند و بی پولی تن نحیف آبی پوشان را بی جان کرده است.

تیرماه امسال صورتجلسه واگذاری امتیاز فولاد نوین به استقلال اهواز امضا شد اما تا آذرماه امسال هنوز چک‌های مالکان جدید استقلال اهواز برای خرید پاس نشده تا همچنان مَلکی از مِلک‌های خیابان فرشته‌اش ببخشد.

مسئولانی که تا دیروز فریاد وا خوزستانا سر می‌دادند و نمی‌خواستند سهام فولادنوین از استان خارج شود امروز سکوت کرده‌اند تا در پس سکوتشان استقلال اهواز به لیگ دسته یک سقوط کند.

همایون بهزادی سر طلایی فوتبال ایران، سال 51 در خاطرات خود می‌گوید: بگذارید حقایقی درباره فوتبال برایتان آشکار سازم، حقیقت انکار ناپذیری را که ما تهرانی‌ها باید برای همیشه از سر خود به دور افکنیم این است که فقط به علت تهرانی بودن نمی‌توانیم ادعای سروری و شکست ناپذیری را به شهرستانی‌ها تحمیل کنیم؛ این واقعیتی است که باید با تمام تلخی آن را بپذیریم. اگر همه امکانات استان‌های ایران به همراه ورزشگاه‌ها، مربیان خارجی و داخلی، بازیکنان و همه داشته‌های فوتبالی مان را در یک کفه ترازو بگذاریم و فوتبال خوزستان را در کفه دیگر ترازو بگذارید و به درستی قضاوت کنید میبینید که کدام سنگین تر است.

حسن سالمی کارشناس فوتبال خوزستان می گوید: مثل معروفی در کشور رایج است که حرمت امامزاده به متولی آن است، برای ارزیابی وضعیت فوتبال خوزستان باید عملکرد این هیئت را سنجید که این کاره است یا خیر. بعد از ارزیابی عملکرد هیئت فوتبال باید عملکرد باشگاه ها را سنجید که آیا توانسته اند فوتبال استان را به موقعیت سابق خود بازگردانند یا خیر.

وی افزود: البته باید توجه کنید که این وضعیت ناخوشایند فقط در لیگ برتر و لیگ دسته یک نیست بلکه در لیگ دسته دو و لیگ های پایه هم وضعیت به همین روند است. در واقع وضعیت امروز فوتبال استان نشات گرفته از مدیریت هیئت فوتبال است که پست های موجود را براساس روابط تقسیم کرده است.

حالا دیگر سال‌ها از درخشندگی فوتبال خوزستان می‌گذرد و دیگر خبری از بازیکن سازی در این استان نیست چرا که فوتبال در این استان به دلیل سیاسی کاری‌ها تعطیل شده است.

انتهای پیام/

آذرماه 94

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

گزارش ورزشی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.