از حضور کشتی گیران درجه 3 خارجی در خرمشهر تا سود میلیاردی فدراسیون کشتی از منطقه آزاد اروند

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
از حضور کشتی گیران درجه 3 خارجی در خرمشهر تا سود میلیاردی فدراسیون کشتی از منطقه آزاد اروند
مسئولان به جای سرمایه گذاری در توسعه زیرساخت‌های ورزش خوزستان منابع مالی خود را در برگزاری مسابقات بی کیفیت هزینه می‌کنند.

به گزارش رهیاب، مسابقات لیگ جهانی کشتی از سال گذشته وارد تقویم مسابقات کشتی شد؛ این مسابقات بنا بر پیشنهاد ایران بود و با توجه به کشتی خیز بودن دو منطقه جویبا در کشتی آزاد و خوزستان در کشتی فرنگی قرار بر این شد که این مسابقات در اهواز و جویبار برگزار شود.

در نخستین سال به دلیل مهیا نبودن شرایط در اهواز این مسابقات به میزبانی آبادان برگزار شد اما در دومین سال قرار بر این شد که خرمشهر میزبان این رقابت‌ها شود. بعد از میزبانی خرمشهر سالن این شهر تا روزهای پایانی مورد تأئید فدراسیون کشتی واقع نشد و میزبانی خونین شهر در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

اما بعد از بازدید دبیر فدراسیون کشتی این میزبانی با منت به خوزستان و خرمشهر داده شد. رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی یک هفته قبل از آغاز مسابقات در نامه‌ای به زمانی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند نوشته بود فدراسیون کشتی مجددا به دلیل احترام به مردم غیور و شهیدپرور شهر خون و حماسه، خرمشهر، تا ظهر یکشنبه برای آماده سازی سالن رقابت‌ها و انجام تعهدات فی مابین زمان در نظر گرفته است و با توجه به گزارش حمید بنی‌تمیم، دبیر فدراسیون کشتی در آن زمان در مورد میزبانی تصمیم‌گیری می‌کند.

رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرده بود: با عنایت به اینکه رقابت‌های مذکور به عنوان یکی از تورنمنت‌های اصلی حال حاضر کشتی دنیا مورد توجه کشورهای صاحب کشتی و "اتحادیه جهانی کشتی " می‌باشد، بدیهی است با شرایط موجود، امکان برگزاری رقابت‌های یادشده در سالن "خلیج فارس" مقدور نیست.

حضور کشورهای درجه 2 و 3 کشتی فرنگی در مسابقات

8 تیم خارجی از کشورهای اوکراین، مجارستان، مراکش، ارمنستان، تاجیکستان، قرقیزستان، ترکمنستان و بلغارستان و 4 تیم بیمه رازی تهران، دوکوهه اندیمشک، سینا صنعت ایذه و پتروشیمی اروند در این رقابت ها حضور داشتند.

نگاه به رنکینگ جهانی نشان می‌دهد که هیچکدام از این تیم‌ها صاحب سبک در کشتی فرنگی نیستند و در آخرین رنکینگ اعلام شده توسط فیلا فقط 4 کشتی گیر از مجارستان، ارمنستان و اوکراین در رده‌بندی بهترین‌ها حضور داشتند که هر 4 کشتی گیر در مسابقات لیگ جهانی امسال حضور نداشتند.

سود 10 میلیاردی فدراسیون کشتی

می‌توان گفت تنها عایدی این مسابقات سود هنگفت فدراسیون کشتی است؛ بنا بر گفته علیرضا رضایی سخنگوی فدراسیون، از برگزاری رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان در کشتی آزاد و فرنگی، بیش از ۱۰ میلیارد تومان توسط بنگاه‌های اقتصادی به کشتی تزریق شد.

وی می‌افزاید: نکته مهم این است که این عایدی بدون هیچ گونه هزینه مالی برای مدیریت کشتی کشور (که خود درگیر ده ها برنامه داخلی و خارجی است)، مستقیماً از طرف بنگاه‌های اقتصادی به کشتی‌گیران، مربیان و کادرهای مدیریتی مربوطه پرداخت می‌شود.

سخنگوی فدراسیون کشتی تصریح می‌کند: این موضوع از این بابت اهمیتی مضاعف دارد که بدانیم اگر بهانه‌ای بنام جام باشگاه‌های جهان وجود نداشت، حتی یک ریال از حداقل 10 میلیارد تومان ذکر شده نیز به کشتی تزریق نمی‌شد، زیرا برای بنگاه‌های اقتصادی دلیلی برای هزینه کردن و پاداش دادن به مربیان و کشتی‌گیران و کادرهای مدیریتی ذیربط وجود نداشت؛ یعنی نه پولی به قهرمانان و مربیان ما می‌رسید و نه مبلغی برای برگزاری مسابقات، کمک حال فدراسیون کشتی بود.

کشتی گیران خارجی در حد کشتی ابران نبودند

سطح مسابقات لیگ جهانی کشتی آنقدر پایین بود که محد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره آن می‌گوید: سطح مسابقات بین تیم های ایرانی خوب بود و تیم های خارجی کشتی گیرهای مطرحی نداشتند و رقابت اصلی بین تیم های ایرانی بود، بالاخره تیم بیمه رازی پول بیشتری خرج کرد و‌توانست نفرات بهتری را جذب کند و نتیجه آن را هم دید.

وی می‌افزاید: ما برای اینکه اعضای تیم ملی از نظر مالی کمی تأمین شوند اجازه شرکت در این مسابقات را به آنها دادیم، کشورهای شرکت کننده نیز حریفانی نبودند که در حد کشتی ایران باشند.

محمدعلی گرایی کشتی گیر ملی پوش تیم سینا صنعت ایذه با اشاره به استعداد کشتی گیران ایذه‌ای عنوان می‌کند: شهرستان ایذه استعداهای بالقوه‌ای در زمینه ورزش کشتی دارد که در رده‌های سنی مختلف تیم ملی حضور دارند که در آینده ‌حرفهای زیادی در این رشته ورزشی برای گفتن خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه امکانات ورزشی موجود در ایذه بسیار ناچیز است، گفت: برای کشتی گیرانی مانند پیام بویری و پویا دادمرزی که از اعضای تیم ملی و مدال آوران جهانی هستنداین امکانات بسیار ناچیزاست ومسئولان باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشند که این کشتی گیران دلسرد نشوند.

به گزارش رهیاب، برگزاری مسابقات بین المللی و کشوری کی از کارهایی است که می‌تواند منجر به شکوفایی و توسعه ورزش در هر شهرستان و یا استانی باشد اما برگزاری مسابقاتی که کشورهای درجه 2 و درجه 3 در ان حضور پیدا می‌کنند قطعاً به سود ورزش استان نیست.

اینکه شهرستانی مانند اندیمشک با پروراندن قهرمانان ملی هنوز خانه کشتی ندارد و یا اینکه سرانه سرانه ورزشی شهرستان ایذه برای هر نفر ۲ سانتی متر است بدون شک زیبنده استان خوزستان نیست و مسئولان به جای هزینه در برگزاری مسابقات بی ثمر باید به فکر توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان باشند.

انتهای پیام/


آذرماه 94

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

گزارش ورزشی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.