ترافیک «احساس تکلیف» برای نمایندگی حوزه‌های انتخابیه اهواز و آبادان

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
ترافیک «احساس تکلیف» برای نمایندگی حوزه‌های انتخابیه اهواز و آبادان
هر چه به روزهای منتهی به انتخابات نزدیک می‌شویم تعداد افراد زیادی برای ورود به مجلس احساس تکلیف پیدا می‌کنند.!

به گزارش رهیاب، انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی هفتم اسفندماه امسال در کشور برگزار می شود که مردم خوزستان باید همزمان با کل کشور برای انتخاب 18 نماینده خود پای صندوق های رای حاضر شوند.

هرچند قرار بود یک نماینده به جمع نمایندگان خوزستان اضافه شود اما با مسکوت ماندن این طرح باید دید 18 خوزستانی که باید در پارلمان از حقوق هم استانی های خود دفاع کنند، چه کسانی هستند.

انتخابات در کلانشهر اهواز و شهرستان آبادان به دلیل موقعیت حساس خود در کشور و تعداد نمایندگان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و شاید آغاز شدن پنهانی تبلیغات نشات گرفته از این موضوع است.

ترافیک کاندیداها برای ورود به مجلس از حوزه انتخابیه اهواز

تنور انتخابات در اهواز گرم تر از دوره های گذشته است؛ سید شریف حسینی که در 2 دوره گذشته به مجلس راه یافته و به مدد آرای سال 90 با اختلاف نسبت به دیگر کاندیداها عازم بهارستان شده امسال هم کاندیدا می‌شود. البته حسینی دیگر پشتوانه آرای سال 90 را ندارد.

اما ناصر سودانی و سید شکرخدا موسوی برای حضور مجدد در بهارستان باید سبد آرا خود را گسترش دهند و با دیگران در یک فضای سالم حصور حداکثری را فراهم کنند.

جدی ترین رقبای سودانی و موسوی، سید احمد موسوی سفیر سابق ایران در سوریه و محمد جعفر فلسفی هستند. البته حضور فلسفی در این دوره از انتخابات هنوز قطعی نشده است.

علی عماد معاون سابق مقتدایی در استانداری خوزستل که برای شرکت در انتخابات استعفا کرد و مسعود اسدی، شبیب جویجری نماینده اسبق اهواز در مجلس، عباس حیصمی و سید کریم حسینی معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در دولت دهم از دیگر کسانی هستند که میخواهند راهی مجلس دهم شوند.

بهزاد صالح بیگی، سیدشریف علوی، محمد حویزاوی ،سید سعید آذرشب، سیدحمزه حسینی، سیدحسن عبودی، حسن سلیمانی، تقی ستایش کیا، برات قبادیان، حسن سلیمانی بنی تمیم، عبدالرحمن نیک سرشت، محمد حویزاوی، عبدالرضا دسومی و فاضل عبیات هم به احتمال فراوان کاندیدای ورود به مجلس در این دوره می شوند که البته نسبت به سایر کاندیداها از شانس کمتری برخوردارند.

گفته می شود حجت الاسلام قربانعلی سعادت نیا هم در این دوره وارد رقابت انتخابات می شود اما به دلیل حضورش در شورای شهر اهواز و با توجه به قانون انتخابات نمی تواند از این حوزه انتخابیه کاندیدا شود و حالا باید منتطر اقدام وی در ماههای آینده بود.

حسرت شیرازی برای نمایندگی

اما انتخابات آبادان هم امسال با چاشنی رقابت های شدید مواجه است و البته یا یک حسرت بزرگ برای شهرداری که میخواست وارد بهارستان شود. محمودرضا شیرازی که برای حضور در کارزار انتخابات نیازمند موافقت شورا بود نتوانست نظر اکثریت را جلب کند و حالا باید منتطر باشد که بعد از انتخابات به نیروهایش دستور جمع آوری پوستر کاندیداها از روی دیوارهای شهر را بدهد.

نمایندگان آبادان در مجلس نهم یک خصوصیت مشترک دارند؛ هر سه نماینده فعلی آبادان از «رسانه های استانی» گریزانند.

سید حسین دهدهشتی، محمدسعید انصاری و جواد سعدون زاده 3 نماینده آبادان در مجلس هستند و امسال باید با عبدالله کعبی که سابقه حضور در مجلس را دارد، رقابت کنند. کعبی برای حضور در مجلس دل را به دریا زده و قائم مقامی منطقه آزاد اروند را رها کرد.

عامر کعبی تفکراتی بر خلاف عبدالله کعبی دارد و علی رغم رابطه نسبی که دارند ارتباط خوبی از نظر تفکرات سیاسی ندارند. عامر کعبی از اساتید دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر است و امیدوار به رای جامعه دانشجویی.

جلیل مختار رئیس مستعفی بهزیستی آبادان، موسوی جرف هم به دنبال حضور مجدد در مجلس است و محمد مولوی معاون سابق فرماندار و رئیس سابق آموزش و پرورش هم از دیگر کاندیداها هستند.

هوشنگ شیرمردی هم حضور در شورای شهر اهواز را برای رسیدن به کرسی نمایندگی مردم آبادان رها کرده و مریم ابریشم‌کار هم که قبلاً سودای نمایندگی از حوزه شوشتر را داشت این روزها به دنبال حضور در بین کاندیداهای حوزه انتخابیه آبادان است تا بلکه بتواند از این شهر به نمایندگی مجلس برسد.

انتهای پیام/

آذرماه 94

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

گزارش سیاسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.