مناصب انتخاباتی و مصائب خوزستانی‌ها

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
مناصب انتخاباتی و مصائب خوزستانی‌ها
موج استعفاها در مناصب دولتی خوزستان برای رسیدن به مناصب انتخاباتی پرده از مصائب جدید خوزستانی‌ها در مواجهه با مدیران انتخاباتی برداشت.

سید علیرضا شریفی: با اعلام برنامه زمان بندی شده برای استعفای مسئولان دولتی جهت حضور در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی موج استعفاها در خوزستان آغاز شد و مسئولان برای حضور در صحن بهارستان ساختمان محل کارشان را رها می‌کردند. موجی که نشان از مصیبت جدید مردم خوزستان در مواجهه با مدیران انتخاباتی است.

نخستین موج استعفاها در استانداری خوزستان شکل گرفت و 3 نفر از مسئولان استانداری که شامل 2 مدیرکل و یک معاون استاندار بودند، برای ورود به انتخابات مجلس از سمت خود استعفا کردند.

علی عماد، محسن اورکی و الهه موالی زاده نخستین استعفادهندگان از سمت‌های دولتی برای حضور در انتخابات بودند؛ علی عماد قرار است از اهواز خود را کاندیدا کند و اورکی به دنبال نمایندگی مردم ایذه است که البته احتمال موفقیت هر دوی آنها برای ورود به مجلس به دلیل داشتن رقبای محبوب تر اندک به نظر می رسد.

الهه موالی زاده نیز پس از انجام محاسبات خود به این نتیجه رسید که پرداختن به مسائلی جز انتخابات برای وی مثمرثمرتر است و به همین دلیل از حضور در این کارزار منصرف شد تا به دیگر امور خود برسد.

از بین فرمانداران خوزستان فقط جهانبخش قلاوند، فرماندار ایذه بود که از سمت خود استعفا داد تا مانند ادوار گذشته در انتخابات مجلس شرکت کند؛ گرچه اسامی دیگری از فرمانداران برای استعفا رسانه‌ای شده بود اما هیجکدام از فرمانداران علاقه‌ای برای این حضور نداشتند.

سید خلف موسوی شهردار اهواز که شائبه حضورش در انتخابات مجلس از همان بدو ورودش به ساختمان شهرداری آغاز شده بود؛ در روزهای آخر از حضور در انتخابات منصرف شد اما بنا بر گفته برخی از کارشناسان احتمال حمایت وی در این انتخابات از کاندیدای دیگری وجود دارد و چه بسا سیدخلف در انتخابات آینده وارد این عرصه شود.

اما محمودرضا شیرازی ناکام‌ترین فرد قبل از انتخابات است؛ وی که متصدی شهرداری آبادان است نتوانست نظر اکثریت اعضای شورا را برای قبول استعفا متقاعد کند و در نهایت در حسرت ورود به انتخابات مجلس ماند.

عبدالله کعبی که چندوقتی قائم مقام سازمان منطقه آزاد اروند بود در همان موج نخستین استعفاها، استعفای خود را علنی کرد و برای حضور در مجلس آماده شد.

اما شورای شهر اهواز در سومین سال فعالیت خود با پدیده جدیدی از نوع نامزدی انتخابات مواجه شد؛ اگر هرکدام از شوراهای شهر اهواز در ادوار گذشته را مردم با نامی ویژه از نظر عملکرد می‌شناسند، شاید این دوره را مردم در آینده‌ای نزدیک به عنوان شورای انتخابات خواهند شناخت.

جمشید سلحشور برای نمایندگی مردم ایذه، هوشنگ شیرمردی برای حضور در حوزه انتخابیه آبادان، علی ناصری از حوزه انتخابیه دشت آزادگان می‌خواهند کاندیدا شوند و آذر زمانپور هم هنوز تصمیمش را نگرفته که از کدام حوزه وارد انتخابات شود اما عزمش را جزم کرده که فقط به مجلس برود حالا به نمایندگی از مردم کدام شهرستان هنوز نمی‌داند.

جمع دیگری از اساتید دانشگاه، روسای ادارات و حتی برخی از معاونان مسئولان کشوری نیز برای حضور در مجلس آماده شده‌اند و شاید حالا می‌توان راز درجا زدن خوزستان را یافت.

این آمار جزئی از افراد شناخته شده در سطح استان است که عزم خود را برای ورود به مجلس جزم کرده‌اند و هنوز هستند افرادی که دوست دارند وارد بهارستان شوند اما هنوز نمی‌دانند که می‌توانند رای مورد نیاز خود را کسب کنند یا خیر.

اما به هر حال می‌توان دریافت که وقتی مدیری پس از قبول مسئولیت به دنبال تن کردن ردای نمایندگی است چه میزان از ذهن مدیریتی‌اش معطوف به این موضوع و چه میزان معطوف به خدمت برای مردم است.

شاید بتوان راز برگشت بودجه و هزینه کردن غلط آن در امور غیر مربوطه را در پس این استعفاها پیدا کرد؛ موضوعی که برای مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وقتی عملکرد نمایندگان مردم خوزستان در ادوار مختلف مجلس را بسنجیم و نگاهی به عملکرد مسئولان مستعفی در آستانه انتخابات ادوار مختلف بیاندازیم می‌توان دریافت که مصائب مردم خوزستان نه از مدیران بومی و غیر بومی بلکه از مناصب انتخاباتی است که منجر به تبلیغاتی کار کردن یک مدیر از روز نخست مدیریتش است.

انتهای پیام/


آذرماه 94

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

یادداشت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.