- سیدعلیرضا شریفی
یکی از اعضای همیشه غایب شورای شهر از خدمات دهی شهرداری اهواز به زائران اربعین انتقاد کرده است.
به گزارش رهیاب، همایش با شکوه پیاده روی اربعین چندسالی است که اوج گرفته و اکثر نهادهای خدماتی برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر به زائران پیاده امام حسین(ع) در حال سبقت هستند؛ امسال هم شهرداری اهواز مانند دو سال گذشته در مرز چذابه مستقر شد تا کارهای خدماتی و نظارتی خود را انجام دهد.
حجت الاسلام کاظم سواری در گفتگو با رهیاب در این باره میگوید: بودجه فرهنگی شهرداری اهواز 35 میلیارد ریال است اما هزینههای شهرداری اهواز در مرز چذابه برای خدکت رسانی به زائران اربعین جدا از بحثهای فرهنگی است؛ برای برگزاری مراسم امسال اربعین 4 میلیارد ریال در نظر گرفتیم و ردیف بودجه مجزایی دارد که در سالهای آینده هم بتوان به زائران اربعین خدمت رسانی کرد.
علما و کارشناسان مذهبی معتقدند که کار برای امام حسین(ع)، موثرتر و کمهزینهتر از بسیاری از اقدامهای فرهنگی است و بسیاری از مراجع آن را سرمایهای عظیم میدانستند و بر خدمت رسانی به زائران تأکید میکردند یکی از اعضای شورای شهر اهواز در این باره به خدمات رسانی شهرداری کلانشهر اهواز به زائران اربعین اعتراض میکند؛ وی در توجیه اعتراض نا به جایش عنوان میکند: شهرداری و مناطق توان ادامه پروژه های عمرانی و پرداخت حقوق کارکنان خود را ندارد، اما در جریان اربعین حسینی در چذابه هزینه های بسیاری را متحمل می شود، اعتبارخرج شده در مرز چذابه ارتباطی به شهرداری اهواز ندارد باید در شهر اهواز خرج می شد.
حجت الاسلام کاظم سواری در واکنش به این صحبتها اظهار داشت: پیاده روی اربعین و خدمت رسانی به زائران در راستای اعتقادات دینی مردم و کاری ارزشی است که سبب ورود و حرکت مسافران از مرزهای خوزستان شد. بسیاری از افرادی که امکان سفر به کربلا را نداشتند برای بهره مندی از فضای معنوی حاکم در مرزهای استان به همراه خانواده به آنجا می رفتند.
عضو شورای شهر با اشاره به مخالفت برخی مسئولان نسبت به برگزاری مراسم اربعین تصریح کرد: تعداد اندکی در شورا و یا حتی خارج از سیستم شورای شهر با برگزاری این مراسم مذهبی- فرهنگی مخالف هستند اما نظر این افراد ملاک و حجت نیست بلکه با توجه با اعتقادات مذهبی مردم اینگونه اقدامات باید تقویت شود.
وی تأکید کرد: شهرداری ها وشوراهای شهر سایر نقاط مانند تهران برای ارائه خدمت رسانی به زائران در مرزها حضور دارند پس چطور ممکن است شهرستان اهواز که در مرکزیت استان و در مسیر زائران کربلا قرار دارد، در این امر شرکت نکند، عدم حضور نمایندگان شهرداری در مرزها و مخالفت با این امر یک ضایعه فرهنگی برای ما به حساب می آید که امیدواریم افراد و مسئولان متوجه حساسیت و اهمیت این موضوع شوند.
سواری یادآور شد: پیشگام این حرکت ارزشی نماینده ولی فقیه در استان است که در سال های نخست به زائران خدمت رسانی و سایر دستگاه ها را برای شرکت در این امر ترغیب می کرد و پس از آن مردم و مسئولان در این عرصه گام نهادند که باید از همه آنان قدردان بود.
به گزارش رهیاب، نکته جالب اعتراض این عضو شورا این است که وی در اکثر جلسات شورای شهر اهواز غیبت کرده و یا بعد از یک ساعت تأخیر به جلسه وارد میشود تا غیبت نخورد. شاید زبان باز کردن وی یکی از معجزات امام حسین(ع) باشد که مردم اهواز بدانند شورای اهواز 21 نفره است نه 20 نفره.
هرچند در گذشته شهرداری اهواز از جشنواره
فیلم علمی اهواز که در آن برخی از اقدامات تأسف بار رخ داد و یک مستند
مستهجن پخش شد، اما خون این عضو شورا هیچ وقت به جوش نیامد و فقط درباره
اقدام ارزشی شهرداری اهواز در خدمات دهی به زائران اربعین زبان به انتقاد
گشوده است.
انتهای پیام/