مدیریت ضعیف هزینه و زمان پاشنه آشیل سید خلف در 25ماه گذشته

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
مدیریت ضعیف هزینه و زمان پاشنه آشیل سید خلف در 25ماه گذشته
پروژه‌های ماندگار نامی است که این روزها سید خلف موسوی برای پروژه‌های عمرانی شهر انتخاب کرده است؛ پروژه‌هایی که ماندگاری آن‌ها از جهت عظمتشان نیست بلکه هنوز در مقدمات کار متوقف شده‌اند.

رهیاب- سید علیرضا شریفی: پروژه‌های ماندگار نامی است که این روزها سید خلف موسوی برای پروژه‌های عمرانی شهر انتخاب کرده است؛ پروژه‌هایی که ماندگاری آن‌ها از جهت عظمتشان نیست بلکه هنوز در مقدمات کار متوقف شده‌اند.

روند عمرانی شهر بسیار کند شده و اقدامات اندکی برای ساماندهی بازارهای غیرمجاز، خدمات تاکسیرانی و المان شهری انجام نشده است، اهواز شهری بی‌روح شده و چند سالی است که روند توسعه در آن رشد جدی نداشته است.

خانم احمدی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه می‌دهد: اینکه شهرداری سخن از پروژه‌های ماندگار می‌زند عجیب است، چه پروژه‌ای امروز در شهر ما ماندگار است؟ آیا مترو در ۵ سال آینده به بهره برداری می‌رسد؟ پارک بانوان که تنها دلخوشی ما بانوان بود در چه مرحله‌ای است و بعد از آن همه تبلیغات برای افتتاح آن امروز چه وضعیتی دارد؟ به نظرم امروز شهرداری در کارهای اولیه و جاری خود مانده و صحبت کردن از پروژه‌های ماندگار هنوز زود است.

اهواز هویت تاریخی دارد و این هویت امروز در هیاهوی گسترش بی‌رویه آن گم شده است، چهره کلانشهری که بویی از روستا نبرده به صورت انسان‌هایش چنگ می‌زند و هر روز صحبت از کارهای تبلیغاتی شهردار می‌شود، شهرداری که می‌خواست خودش کاندیدا شود و امروز حامی دیگر کاندیداها است؛ طبیعی است که وضعیت این چنین باشد.

در روزگاری که کلانشهرهای مشهد، اصفهان و شیراز پروژه‌های بزرگ و جهانی خود را در مدت چند ماه به بهره برداری می‌برند شهردار اهواز از ساخت بزرگ‌ترین زیرگذر جنوب غرب کشور خبر می‌دهد و اهواز را با ایلام، کرمانشاه و کهگیلویه و بویر احمد مقایسه می‌کند.

می‌خندد و سری تکان می‌دهد، می‌گوید: اهواز قدیم خیلی زیباتر بود. پل‌ها کارون را اسیر نکرده بودند و ساحل‌هایی بدرد نخوری که در آن‌ها فقط چمن کاشته شده بود وجود نداشت؛ اما می‌توانستی شهر نشینی را در شهر شب‌ها حس کنی.

حاج حسین صحبتش را این‌گونه ادامه می‌دهد: حالا فقط شهر شلوغ شده و ترافیکش انسان را خسته می کند اما باز هم می‌بینی شهرداری با صدای رسا اعلام می‌کند که نخستین زیر گذر اهواز را من ساختم.

پروژه تعریض پل سوم بنا بر اعلام محمد صفری سرپرست وقت شهرداری اهواز در مدت ۶ ماه و به ۷۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد. اما سید خلف موسوی که شهردار شد این مبلغ را 10/5میلیارد تومان اعلام کرد تا قبل از آغاز کار میزان هزینه ۳۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کند.

اما کار به اینجا ختم نشد و شهردار اهواز در روز افتتاح پل سوم هزینه انجام شده را ۱۷۵ میلیارد ریال اعلام کرد تا افزایش ۷۰ میلیارد ریالی هزینه بر موضوع عملکرد ضعیفش در مدیریت هزینه‌های عمرانی صحه بگذارد.

البته برخی از کار‌شناسان به این رقم معترض بودند چرا که شهرداری اهواز مبلغ اعلام شده در مناقصه را ۹۷ میلیارد ریال اعلام کرده بود تا این همه تناقض در آمار هزینه‌های انجام شده برای پل سوم دیده شود.


کلنگ احداث زیرگذر شریعتی که دارای ۳۰۰ متر طول، ۲۲ متر عرض، ۶۰ متر طول سقف است، از شهریور ماه سال ۹۲ با پیش بینی اعتبار ۴۰ میلیارد ریالی به زمین زده شد و بعد از گذشت ۱۷ ماه با هزینه ۷۰ میلیارد ریالی به بهره برداری برسد تا باز هم نشان دهد شهردار اهواز در مدیریت زمان و هزینه ضعیف عمل کرده است و البته کیفیت اجرا خود گویای همه چیز است.

افتتاح نخستین پارک بانوان اهواز خبری بود که بهمن ماه سال گذشته در رسانه‌ها منتشر شد تا شهرداری روزهای سرد زمستان را برای خود بهاری کند اما دیری نپائید که بهار شهرداری خزان شد چرا که پارک به بهره برداری رسیده بانوان امکان استفاده برای شهروندان نداشت و فقط شهرداری برای تبلیغات آن را به بهره برداری رساند.

۳ ماه بعد از این افتتاح رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اهواز وعده بهره برداری مجدد این پارک در اردیبهشت ماه امسال را داد اما با گذشت ۵ ماه از اردیبهشت هنوز هم وعده شهردار محقق نشده باشد.

این صحبت‌ها در حالی مطرح می‌شود که معاون سابق عمرانی شهرداری اهواز از ساخت ۸ پارک بانوان در اهواز تا پایان سال ۹۴ خبر داده بود؛ وعده‌ای که امکان تحقق آن صفر است.

به گزارش رهیاب، بررسی پروژه‌های عمرانی شهرداری و نشان دادن ضعف مدیریتی این مجموعه و چشم پوشی شورای شهر اهواز در بحث نظارت مثنوی هفتاد من می‌شود اما تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

انتهای پیام/

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

مهرماه 94

گزارش اجتماعی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.