تضعیف روحیه استکبارستیزی و پشیمانی از سوابق انقلابی از مصادیق نفوذ است

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
تضعیف روحیه استکبارستیزی و پشیمانی از سوابق انقلابی از مصادیق نفوذ است
امام جمعه موقت اهواز با حضور در دفتر رهیاب مصادیق نفوذ را تبیین کرد و قدم گذاشتن در مسیر مورد نظر آمریکا را مصداق نفوذ دانست.

به گزارش رهیاب، آیت الله سید ابوالحسن حسن‌زاده یکی از علمای اهوازی است که چندسالی به‌عنوان امام جمعه موقت این کلانشهر فعالیت می‌کند، سابقه تدریس در حوزه و دانشگاه از سال 1370 تاکنون سبب شده که نسبت به موضوعات روز تسلط ویژه‌ای پیدا کند؛ آیت الله حسن زاده با حضور در دفتر رهیاب ضمن بازدید از این پایگاه خبری، گفتگویی با خبرنگاران این مجموعه داشت که بخش نخست آن در پی می‌آید.

آیت الله حسن‌زاده اظهار داشت: رهیاب به عنوان یک پایگاه خبری تأثیر گذار، فعال، پویا، با سلیقه، ولایت مدار و امانت دار برای بنده و  قشر وسیعی از مردم شناخته شده است؛ بنده همیشه پیگیری می‌کنم که گفتگوها و سخنرانی‌های بنده به چه صورت در رسانه‌ها منعکس می‌شود و برایم جالب است که این پایگاه خبری امانت را رعایت می‌کند و به همین دلیل همیشه ما را راغب می‌کند که پاسخ پرسش‌های این رسانه را بدهیم.

وی افزود: امتیاز خوب دیگری که رهیاب دارد این است که این تأثیر گذاری در مدت زمان کمی حاصل شده است ما رسانه‌های با سابقه ای  داریم که این مقدار تأثیر گذار نیستند و به نظرم اطمینان مصاحبه کننده‌ها و مخاطبان به این رسانه مهم‌ترین عامل این جایگاه رهیاب شده است.

امام جمعه موقت اهواز گفت: استفاده از نیروهای جوان و به همراه داشتن استعداد، پویایی و نشاط سبب زنده شدن شریان‌های خبری در رهیاب شده و امانت داری این پایگاه خبری از نکات ارزنده رهیاب است  به نظر بنده مسئولان با علاقه با این پایگاه خبری گفتگو می‌کنند و پیشنهاد بنده این است که میزگردهایی برگزار شود که به شکل تنزل یافته همان کرسی‌های آزاد اندیشی است.

وی عنوان کرد: به نظر بنده این کرسی‌ها و میزگردها به صورت هفته‌ای و یا هر دو هفته یک بار در موضوعات مختلف مانند انتخابات و پروژه نفوذ  و...تشکیل شود و استفاده از سلیقه‌های مختلف در شفاف سازی، ایجاد نشاط، طرح دیدگاه‌ها و تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری کمک می‌کند و باید نظراتی که در چارچوب نظام است را در کنار هم منتشر کنیم.

آیت الله حسن‌زاده با اشاره به مناظره حسین شریعتمداری و صادق خرازی در یک برنامه تلویزیونی بیان کرد: مناظره جالبی بود که هر دو طرف شأن یکدیگر را حفظ کردند و دیدگاه‌های فکری خود که در اکثر موارد مقابل هم است، را بیان کردند.

وی اظهار داشت: جامعه ما دارای تنوع زیادی است و در چارچوب نظام و افراد معتقد به اصول نظام باید به طرح دیدگاه‌ها بپردازند، در این زمینه کارهای زیادی می‌توان انجام داد که به استقبال بیشتر از این پایگاه خبری منجر می‌شود ضروری ترین مسئله روز هم که باید به آن پرداخت  بحث نفوذ است.

تجربه تلخ مجلس ششم

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به طمع دشمنان ایران اسلامی برای نفوذ افزود: در این مرحله گمان نمی‌کنم که دشمن به نمایندگانی مستقیم در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی دست پیدا کنند اما با چند واسطه به دنبال این است تا افرادی وارد مجلسین شوند که در جهت آنچه که امریکا می خواهد حرکت کنند و ناخواسته قدم بردارند که این خود یکی از موارد نفوذ است.

وی با اشاره به حساسیت کار خبرگان و مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما در مجلس شورای اسلامی تجربه‌های تلخی داشته‌ایم، مجلس که در آن نمایندگان تحصن کنند چه مجلسی است؟ مجلسی که باید به فرموده امام راحل(ره) در رأس امور و عصاره ملت باشد، باید تحصن کند؟ من نمی‌خواهم بگویم این نمایندگان در خدمت آمریکا بودند اما حتی اگر کسی ناخواسته بخواهد در مسیری قدم بگذارد که مد نظر آمریکا است از مصادیق نفوذ خواهد بود.

آیت الله حسن‌زاده با اشاره به اهمیت نفوذ و تأکیدات مقام معظم رهبری بیان کرد: مسئله نفوذ مسئله امروز و دیروز نیست بلکه از ابتدای انقلاب آمریکا به دنبال نفوذ است، اما دشمن ابتکاراتی دارد که یکی از آنها در بحث فتنه 88 خودش را نشان داد البته نفوذ بحث مفصلی است وقتی دشمن از حضور مستقیم خود برای براندازی نا امید شود به سراغ نفوذ می‌آید.

پر رنگ شدن نقش آمریکا برای براندازی ایران اسلامی در فتنه 88

وی بیان کرد: وقتی دشمن در حوادثی مانند کودتای نوژه و جنگ تحمیلی نتوانستند نظام اسلامی را ساقط کنند به سراغ پروژه نفوذ آمدند و متأسفانه در فتنه 88 طمع آنها برای براندازی بیشتر شد و امید آنها برای براندازی ایران اسلامی خیلی پر رنگ‌تر شد.

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه بعد از مأیوس شدن استکبار از براندازی ایران در پس فتنه 88 مسئله نفوذ دوباره در دستور کار دشمن قرار گرفت، گفت: موضوع نفوذ در حال حاضر به شدت از سوی دشمن پیگیری می‌شود و امیدواریم انتخابات آینده هم حضور حداکثری را رقم بزند و هم نتایج به گونه‌ای باشد که نه تنها از نفوذ جلوگیری کند بلکه روحیه ضد استکباری در هر دو مجلس روی کار بیاید.

وی اظهار داشت: در مسئله نفوذ شاخص‌ها و ملاک‌ها را باید بشناسیم و آنها را در نظر بگیریم مقام معظم رهبری تأکید دارند که به مصداق‌های کلی پرداخته شود یکی از شاخص‌ها «ضعیف بودن روحیه استکباری» است.

آیت الله حسن‌زاده با بیان اینکه الجزایری‌ها حدود یک میلیون شهید دادند تا توانستند سلطه فرانسوی‌ها را به پایان برسانند، افزود: در لیبی علیه سلطه ایتالیا و در هندوستان علیه سلطه بریتانیا مردم قیام کردند اما بعد از پیروزی این انقلاب‌‍ها مسئله ضد استکباری مطرح نیست اما مسئله ضد استکباری در ایران اسلامی مختص به دوران پیروزی انقلاب نیست، بلکه این راه ادامه دارد.

زنده بودن روحیه استکبار ستیزی در ایران/ تبیین مصادیق نفوذ

وی بیان کرد: مطرح نبودن شعارهای ضد استکباری مانند مرگ بر آمریکا در بین مردم و مسئولان و علاوه بر ادبیات در برنامه‌ها و تضعیف روحیه استکبار ستیزی یکی از مصادیق نفوذ است.

امام جمعه موقت اهواز تصریح کرد: بزک کردن چهره دشمن یکی دیگر از مصادیق نفوذ است و اینکه یکی بگوید آمریکا همان آمریکای سال 32، آمریکای کودتای نوژه، آمریکای حامی مشوق صدام در تحمیل جنگ به ایران اسلامی نیست و رو به عقلانیت برده تطهیر چهره دشمن است.

وی عنوان کرد: برخی می‌گویند اوباما یک رئیس جمهور سیاه پوست است و بر خلاف مشی روسای جمهور قبلی آمریکا قدم بر می‌دارد، این حرف ساده اندیشی و نادیده گرفتن واقعیات است. یکی دیگر از پروژه‌های نفوذ پشیمانی از سوابق انقلابی و کارهای انقلابی است. مثلاً بگویند تسخیر لانه جاسوسی کار غلطی است و پشیمانیم، یا اینکه برخی پس از پذیرش قطعنامه از سوی امام(ره) گفتند باید جنگ را پس از فتح خرمشهر تمام می‌کردیم، امام خمینی(ره) از انها عصبانی شدند و فرمودند من به دلیل این تحلیل‌های غلط از خانواده معظم شهدا عذرخواهی می‌کنم و ما برای یک روز هم که در جنگ داشتیم، پشیمان نیستیم. این هم یکی از مصادیق نفوذ بود.

آیت الله حسن‌زاده گفت: ترساندن مردم از دشمن، اینکه بگوئیم دشمن دشمنی است که نمی‌توان در برابر آن ایستاد و آمریکا امروز یک اَبَر قدرت جهانی است و هرچه بخواهیم انجام دهیم باید از طریق آمریکا باشد یکی از مصادیق نفوذ به شمار می‌رود. دیدن راه حل مشکلات درونی کشور در خارج از کشور که بخش وسیعی از آنان دشمن ما هستند از مصادیق نفوذ است. اینکه بگوئیم مشکل بیکاری، آب، ریزگردها و دیگر مشکلات موجود فقط در ارتباط با آمریکا حل می‌شود به معنی نفوذ دشمن است.

وی با بیان اینکه محصور کردن انقلاب در داخل مرزهای خودمان یکی دیگر از مصادیق نفوذ است، اظهار داشت: برخی می‌گویند ما کاری به کشورهای دیگر نداریم بر خلاف فرموده امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه ما انقلابمان را نقاط دیگر جهان صادر می‌کنیم؛ شعار فتنه گران در سال 88 مبنی بر نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران به معنی محصور کردن انقلاب بود و این هم جزو مصادیق نفوذ محسوب می‌شود.

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلاب تصریح کرد: آنچه که همیشه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده، این است که در چارچوب جمهوری اسلامی اختلاف سلایق مشکلی ندارد. اما باید چارچوب جمهوری اسلامی یعنی قانون اساسی، ولایت مطلقه فقیه و مقام معظم رهبری به عنوان ولی فقیه و نایب امام زمان(عج) را قبول داشته باشد؛ هرکس که در این چارچوب است باید پذیرفته شود و اختلاف انداختن بین آنها نفوذ است.

وی با بیان اینکه تشویق به دنیا گرایی و اشرافی گری بین مسئولان و مردم از مصادیق نفوذ به شمار می‌رود، گفت: در اولویت نبودن خدمت به مردم و در نتیجه به وجود آمدن فسادهای اقتصادی برای رسیدن به زندگی اشرافی منجر به نفوذ می‎شود. تندروی و عقب ماندن هم جزو مصادیق نفوذ است. یعنی در یک مسئله‌ای حق با ما است اما بیش از آن مقداری که هست عمل کنیم مانند آتش زدن سفارت عربستان که یک حرکت مشکوک است. تندروی یعنی قبل از ولایت حرکت کردن یا با ولایت حرکت نکردن جزو مصادیق نفوذ است.

آیت الله حسن زاده تأکید کرد: این موارد قسمتی از مباحث در حوزه نفوذ است و صاحب نظران و اندیشمندان باید مصادیق نفوذ را پیدا کنند و افراد دلسوز کارشناسی کنند و این شاخص‌ها اگر مشخص شد، جامعه می‌تواند این موضوعات را با مواضع افراد تطبیق کند و افراد دارای این شاخص‌ها می‌توانند مصداقی برای نفوذ باشند.

پایان بخش اول

انتهای پیام/

دیالکتیک

دی‌ماه 94

رهیاب

سید علیرضا شریفی

گفتگوی تفصیلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.