تقلیل جایگاه فرماندار به مأمور تشریفات توسط ارزانی/ چرا فرماندار اهواز برای تغییر جای مدعی و متهم تلاش می‌کند؟

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
تقلیل جایگاه فرماندار به مأمور تشریفات توسط ارزانی/ چرا فرماندار اهواز برای تغییر جای مدعی و متهم تلاش می‌کند؟
فرماندار اهواز با وجود گذشت 20 روز از حوادث تلخ 16 آذر در دانشگاه شهید چمران با تعریف جدیدی از قانون به دنبال تغییر جای متهم و مدعی را دارد.

سید علیرضا شریفی: حوادث 16 آذر در دانشگاه چمران از جمله اتفاقات تلخی است که از ذهن دانشجویان اهوازی پاک نمی‌شود و هیچ وقت عاملان و مسببان این حادثه تلخ را نمی‌بخشند؛ اما متأسفانه پس از این حوادث تلخ برخی از مسئولان استان خوزستان و کلانشهر اهواز با تعریف جدیدی از قانون سعی کردند جای مدعی و متهم را تغییر دهند.

یکی از این مسئولان فرماندار اهواز است که در چندین جلسه و نشست خبری خود در دو هفته گذشته بر این موضوع تأکید می‌کند که وظیفه فرماندار اسکورت سخنرانان است و این تعریف جدیدی است که اسماعیل ارزانی پس از همراهی 2 محکوم فتنه از خود ارائه داده است.

براساس نص صریح قانون فرمانداران در قلمرو ماموریت خویش به عنوان نماینده عالی دولت، مسئولیت اجرای سیاست های عمومی کشور در ارتباط با وزارتخانه ها و موسسات و شرکت های دولتی و سایر دستگاه هائی که به نحوی از بودجه عمومی دولت استفاده می کنند، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای انتظامی، شوراهای اسلامی شهر و شهرداری ها و موسسات عمومی غیر دولتی را عهده دار خواهند بود. همچنین نیروهای انتظامی در چارچوب وظایفی که در ارتباط با امنیت منطقه دارند، تحت نظارت فرماندار عمل خواهند کرد.

فرماندار مسئول برقراری و حفظ نظم و امنیت شهرستان است . کلیه ارگان های عضو شورای تامین و سایر دستگاه های اجرایی شهرستان موظفند مصوبات شورای تأمین و دستوات امنیتی فرماندار را اجرا نمایند و رویدادهای امنیتی و سیاسی را به فرماندار گزارش کنند. با متخلفین برابر مقررات رفتار خواهد شد .

در شرح وظایف فرمانداران، نیروی انتظامی به عنوان بازوی فرمانداری در تأمین امنیت عمل می‌کند و این به معنی ان نیست که فرماندار شخصاً برای همراهی و اسکورت سخنرانان حاضر شود؛ همچنین اگر فرماندار اهواز این بند از شرح وظایف خود را به معنی اسکورت سخنرانان توسط شخص فرماندار معنی کرده لازم است اسامی سخنرانانی که در 2 سال گذشته همراهی کرده را رسانه‌ای کند تا همه بدانند فرماندار در همراهی سخنرانان و تأمین امنیت انان سلیقه‌ای عمل نمی‌کند.

 آن چیزی که ارزانی از ان غفلت کرده این است که فرماندار موظف به پیش بینی و پیشگیری معضلات امنیتی شهرستان، تعیین و تدوین اولویت ها و سیاست های امنیتی و تعیین حدود وظایف و اختیارات امنیتی کلیه دستگاه های اجرایی شهرستان در چهارچوب وظایف قانونی آن ها است.

اینکه فرماندار اهواز به عنوان متولی تأمین امنیت کلانشهر اهواز از پیش بینی حوادث روز 16 آذر با آن همه تذکر افراد دلسوز ناتوان بود کمی عجیب به نظر می‌رسد؛ همچنین در این بند دوباره تأکید شده که فرماندار باید وظایف و اختیارات امنیتی کلیه دستگاه‌های اجرایی را تعیین کند نه اینکه خود فرماندار برای استقبال و اسکورت سخنرانان حاضر شود.

متأسفانه در حوادث 16 آذر در دانشگاه شهید چمران اهواز مشخص نشد که وظیفه استاندار خوزستان اسکورت سخنرانان است یا فرماندار؛ چرا که با رویه‌ایی که مسئولان اتخاذ کرده‌اند دیگر نمی‌توانند در دفتر کار خود حاضر شوند و باید در پاویون فرودگاه‌ها از سخنرانان مختلف استقبال و انان را اسکورت کنند.

دانشجویان باید همیشه مطالبات کشور را از مسئولان مطالبه کنند اما رویه جدید به دنبال تقابل دانشجویان با دانشجویان است تا مسئولان بتوانند اهداف سیاسی خود را در پس پرده مطالبات دانشجویی و یا دعواهای دانشجویی پیش ببرند.

اینکه برخی می‌گویند با برهم زنندگان سخنرانی‌های مجوز دار برخورد می‌‎شود حرف درستی است که البته آنها در تطبیق آن با شرایط اشتباه می‌کنند و در واقع «کلمة حق یراد بها باطل». در حقیقت حوادث رخ داده در دانشگاه شهید چمران اهواز در نتیجه لجاجت و پافشاری مسئولان استان در برگزاری مراسم سخنرانی فتنه گران در دانشگاه است که با همراهی مسئولان با 2 سخنران محکوم در فتنه 88 کلید خورد.

با اینکه بسیاری از تصاویر و ویدئوهای مرتبط با حوادث 16 آذر در دانشگاه شهید چمران اهواز در پایگاه خبری رهیاب و حتی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و عوامل اصلی ایجاد کننده آشوب در دانشگاه مشخص شده‌اند اما مسئولان باز هم خبر از برخورد با عوامل می‌دهند و عزمی از خود نشان نمی‌دهند تا بتوانند در فرصت‌های پیش رو جای مدعی و متهم را به راحتی تغییر دهند.

انتهای پیام/


دیالکتیک

دی‌ماه 94

رهیاب

سید علیرضا شریفی

یادداشت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.