هم‌اندیشی و اولویت شناسی، سبب هم‌افزایی رسانه‌های خوزستان می‌شود

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
هم‌اندیشی و اولویت شناسی، سبب هم‌افزایی رسانه‌های خوزستان می‌شود

در نخستین میزگرد اولویت‌های رسانه‌ای خوزستان بر هم‌اندیشی و اولویت‌شناسی رسانه‌های استان برای هم‌افزایی تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، نخستین نشست هم‌اندیشی مدیران خبرگزاری‌های استان خوزستان با موضوع «اولویت‌های رسانه‌ای خوزستان» با هدف هم‌افزایی رسانه‌های استان در دفتر خبرگزاری تسنیم برگزار شد.

مجید منادی با تشکر از حضور و همکاری خبرگزاری‌های استان خوزستان و سازمان بسیج رسانه در نشست هم‌اندیشی اولویت‌های رسانه‌ای خوزستان اظهار داشت: برگزاری نشست‌های هم اندیشی رسانه‌ای برای اولویت شناسی مشکلات خوزستان و همچنین بررسی مسائل حوزه رسانه در استان موضوعی بسیار مهم است که متاسفانه کمتر مورد عنایت قرار می‌گیرد.

وی افزود: دفتر خبرگزاری تسنیم در غیاب یا کم عنایتی تشکل‌های صنفی و یا ادارات و سازمان‌هایی که وظیفه برگزاری نشست‌های هماهنگی میان رسانه‌های خوزستان را دارند نشست بررسی اولویت‌های رسانه‌ای خوزستان را  برگزار نمود.

مدیر خبرگزاری تسنیم در خوزستان ابراز امیدواری کرد با تداوم این نشست‌ها برکات این‌گونه جلسات برای استان و رسانه‌های دغدغه مند استمرار  یابد.

وی گفت: یک سری از مشکلات و دغدغه‌های موجود در خوزستان اولویت رسانه‌ای این استان محسوب می‌شوند از نظر فراگیری دغدغه تمامی مردم خوزسان است که می‌توان به معضل ریزگرد‌ها، انتقال آب کارون و بیکاری اشاره کرد.

منادی، با بیان اینکه هر رسانه‌ای برای انتشار مطالب خود با دارای ملاحظات درون سازمانی یا برون سازمانی است، عنوان کرد: در این نشست‌ها سعی می‌شود که علاوه بر افزایش شناخت مدیران و دست اندرکاران رسانه‌ها از یکدیگر، اولویت‌های رسانه‌ای خوزستان مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

وی افزود: یکی از موارد ضروری در استان خوزستان و در میان مدیران افزایش سواد رسانه‌ای است که می‌تواند به افزایش تعامل مدیران و رسانه‌های معتبر کمک کند.

تشکیل صنف خبرنگاران

عارف دورقی نیز در این نشست با تشکر از نمایندگی خبرگزاری تسنیم در استان خوزستان برای برگزاری این نشست بیان کرد: برگزاری این نشست‌ها و جلسات با حضور مدیران استانی خبرگزاری‌ها یک نیاز است و باید استمرار پیدا کند.

وی افزود: جلسات هم اندیشی بین مدیران استانی برای بررسی مشکلات و شناخت اولویت‌ها یک ضرورت است و به نظر بنده با توجه به توسعه کار و افزایش خبرنگاران نیاز تشکیل یک صنف برای پیگیری مشکلات خبرنگاران حس می‌شود.

مدیرخبرگزاری فارس در استان خوزستان عنوان کرد: متاسفانه برخی از دوستان به برگزاری این نشست‌ها اعتقادی ندارند و باید خروجی این نشست‌ها منجر به مشارکت آنان شود.

دورقی با تأکید بر اینکه باید رسانه‌های خوزستان در برخی از موضوعات به یک همفکری برسند، گفت: موضوع پوشش اخبار استان یکی از این موضوعات است، خوزستان موضوعات و مشکلات گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف دارد.

وی با انتقاد از گسترش رسانه‌های بی‌نام و نشان در استان خوزستان اظهار داشت: باید از شأن خبرنگاران خبرگزاری‌ها در پوشش اخبار دفاع شود.

مدیر خبرگزاری فارس در خوزستان با اشاره به بحث کمبود نیروی انسانی و حضور برخی افراد غیر متعهد به عنوان خبرنگار، بیان کرد: برخی از این افراد در نشست‌ها دقت کافی را ندارند و صحبت‌های مهم مسئول مربوطه را پوشش نمی‌دهد.

وی افزود: برخی از موضوعات مانند خشکسالی، انتقال آب و یا ریزگرد‌ها از اولویت‌های استان خوزستان هستند و انتظار مااین است که خبرگزاری‌ها در این موضوعات هم افزایی داشته باشند.

پالایش رسانه‌های خوزستان

حجت الاسلام علی لاری‌زاده نیز با تأکید بر اینکه باید نقاط مشترک رسانه‌های خوزستان و اولویت‌های رسانه‌ای خوزستان در یک سال مشخص شود، گفت: هر رسانه‌ای به اندازه توان خود به یکی از موضوعات اصلی استان بپردازد و رسیدن به نقاط مشترک کلی می‌تواند سبب افزایش بازخورد موضوعات داشته باشد.

وی افزود: البته کمی مشکلات درون سازمانی بر روند انتشار اخبار تأثیر می‌گذارد، اما شناخت اولویت‌ها می‌تواند خیلی از این موضوعات را برطرف کند.

مدیرمسئول پایگاه خبری رهیاب با اشاره به روابط برخی از رسانه‌ها با برخی از مسئولان عنوان کرد: این ارتباطات هم از چالش‌های پرداختن به موضوعات مختلف می‌شود و جزو موانع پرداختن به موضوعات مختلف است.

وی با اشاره به مشکل کمبود نیروی انسانی اظهار داشت: مشکل جابه‌جایی خبرنگاران بین رسانه‌های مختلف می‌تواند با تعامل و هماهنگی بین مدیران مسئول رسانه‌ها برطرف می‌شود.

لاری‌زاده بیان کرد: باید بببنیم چه آموزشی به خبرنگاران ارائه می‌شود و آیا الگوهایی برای خبرنگاران معرفی شده است.

وی افزود: برگزاری همایش‌های کارگاهی می‌تواند سبب افزایش تخصص خبرنگاران در موضوعات مختلف شود.

مدیرمسئول رهیاب با تأکید بر اینکه بحث پالایش رسانه‌ها یک موضوع مهمی است، گفت: تشکیل یک مجمع و معرفی یک سری شاخص‌ها می‌تواند به بحث پالایش رسانه‌ها کمک کند.

ساماندهی خبرنگاران خوزستان

مریم جویدراوی اظهار داشت: ساماندهی فعالیت خبرنگاران باید انجام شود و خبرنگاران خبرگزاری‌هایی مانند تسنیم، ایسنا و فارس دارای یک سازماندهی مشخص باشند تا شأن رسانه‌ای استان حفظ شود.

سرپرست خبرگزاری ایکنا در خوزستان افزود: برگزاری جلسات هم اندیشی رسانه‌های خوزستان باید به شکل تخصصی‌تر برگزار شود و در جلسات آینده باید موضوع مشخص و با دعوت یکی از مدیران مرتبط برگزار شود.

وی با اشاره به ضرورت هم‎‌افزایی بیشتر رسانه‌ها در استان گفت: تدوین لیست اولویت‌های رسانه‌ای برای استان می‌تواند کمک زیادی به این موضوع کند.

ایجاد بانک جامع خبرنگاران

نجمه ابراهیم‌پور با اشاره به موضوع کمبود نیروهای متخصص خبرنگاری و کمبود خبرنگار حرفه‌ای اظهار داشت: برگزاری دوره‌های خبرنگاری می‌تواند سبب ارتقای خبرنگاران در استان شود.

سردبیر خبرگزاری ایسنا در استان خوزستان با بیان اینکه ایجاد بانک جامع خبرنگاران در خوزستان ضرورت است، اظهار داشت: می‌توان با اعطای کدهای خبرنگاری به خبرنگاران این قشر را سازماندهی کرد.

وی با بیان اینکه نیروهای انسانی به دنبال شرایط بهتر هستند، عنوان کرد: وجود کمبود‌ها در جابه جایی خبرنگاران موثر است و می‌توان با ایجاد بسترهای لازم در رسانه‌ها از وجود این خبرنگاران استفاده شود.

ابراهیم‌پور بیان کرد: باید به جای نشست‌های خبری، میزگردهای تخصصی با حضور مدیران  در دفتر خبرگزاری‌های مختلف برگزار شود چرا که تجربه نشان داده این امر نتایج بهتری را در پی دارد.

پالایش خبرنگاران

روح الله پورسامانی نیز با بیان اینکه شرایط حاکم بر فضای فعلی مطبوعات حاصل اقدامات بیش از یک دهه است، اظهار داشت: یکی از بحث‌های مهم و تأثیر گذار در حوزه خبرنگاری بحث معیشت است و این سبب ایجاد برخی از مشکلات شده است.

وی افزود: خانه مطبوعات در خوزستان هیج زمانی به خوبی تشکیل نشد و این در روحیات برخی از افراد ریشه دارد.

پورسامانی گفت:در چند سال گذشته در بدنه خبرنگاری مطبوعات خوزستان شاهد رشد خوبی نبوده‌ایم.

سردبیر پایگاه خبری خوز نیوز گفت: متأسفانه در هر رسانه‌ای فقط یک نفر یا دو نفر را می‌توان به عنوان خبرنگار و کارشناس موضوعات شناخت و این فضای خوبی نیست.

وی بیان کرد: جمع آوری خبرنگاران و پالایش ان‌ها برای ایجاد یک تشکل صنفی در خوزستان سبب می‌شود که خبرنگاران ضعیف به خودی خود از این چرخه حذف شوند.

برطرف کردن مشکل آموزش خبرنگاران

عادل نوروزیان نیز در این نشست اظهار داشت: بسیج رسانه توانسته با کنار گذشتن خیلی از محدودیت‌ها رسانه‌های انقلاب اسلامی را در سازمان بسیج رسانه سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گرد هم بیاورد.

وی با بیان اینکه اگر رسانه‌ها به فکر خودشان نباشند نباید انتظار توجه مسئولان را داشته باشیم، گفت: حلقه‌های کوچکی در بسیج رسانه خوزستان شکل گرفته و امیدواریم کم کم این حلقه‌ها گسترش پیدا کند.

مسئول بسیج رسانه خوزستان بیان کرد: آموزش خبرنگاران را می‌توان با رویکردی جدید انجام دهیم و براساس رصدهای ما خیلی از رسانه‌های خوزستان با مشکل کمبود نیروی انسانی مواجه هستند و اگر بتوانیم مشکل آموزش را برطرف کنیم مشکل کمبود نیروی انسانی نیز برطرف می‌شود.

وی تأکید کرد: برای پیشبرد اهداف باید هم افزایی بین مدیران خبرگزاری‌ها افزایش پیدا کند و به تنهایی قادر به رفع همه کمبود‌ها نیستیم.

نوروزیان همچنین به ظرفیت بسیج رسانه در انجام پیشنهادهای مطرح شده اشاره و برای این کار اظهار آمادگی کرد.

مدیر خبرگزاری تسنیم در خوزستان در پایان ضمن تشکر مجدد از حضور مدیران خبرگزاری‌ها در نخستین نشست هم اندیشی مدیران خبرگزاری های خوزستان گفت: همان گونه که دوستان تاکید کردند بعد از این نشست‌های هم اندیشی و نشست های تخصصی با مدیران استان با نظم و برنامه بهتری پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/ ب

اردیبهشت‌ماه 94

تسنیم

دیالکتیک

سید علیرضا شریفی

میزگرد

نظرات (۱)

سیاوش باران وندبارانی منجزی
سلام وخداقوت
۷ آبان ۹۵، ۱۶:۰۷
پاسخ:
سلام و درود
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.