بهمئی، نماینده ای که نیست!

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
بهمئی، نماینده ای که نیست!
۱۴ اسفندماه سال ۹۰ بود که شمس الله بهمئی با کسب اکثریت آرا به عنوان نماینده مردم رامهرمز و رامشیر وارد خانه ملت شد،نماینده ای که نام مردم را با خود به یدک می‌کشید و بنا بود پاسخگوی مطالبات شهروندان حوزه انتخابیه اش باشد.

به گزارش رهیاب، ۱۴ اسفندماه سال ۹۰ بود که شمس الله بهمئی با کسب اکثریت آرا به عنوان نماینده مردم رامهرمز و رامشیر وارد خانه ملت شد،نماینده ای که نام مردم را با خود به یدک می‌کشید و بنا بود پاسخگوی مطالبات شهروندان حوزه انتخابیه اش باشد.

مناسب دیدیم به بهانه گذشت نزدیک به چهارسال از دوره فعالیت بهمئی در رامشیر و رامهرمز وضعیت او را به عنوان نماینده مردم منطقه ای محروم بررسی کنیم.

خبرگزاری خانه ملت به عنوان انعکاس دهنده تحولات مجلس از ابتدای حضور بهمئی تا کنون فقط ۹ خبر از نماینده مردم رامشیر و رامهرمز بر روی خروجی خود منتشر کرده است. ۲ خبر از ۹ خبر منتشر شده بر روی روی خروجی خبرگزاری خانه ملت از این نماینده مجلس مربوط به ۲ تصویر وی است. 

از جالب‌ترین نکات حضور بهمئی در مجلس نطق‌های وی است؛ نماینده مردم رامهرمز و رامشیر از ابتدای ورودش به مجلس که تاکنون بیش از ۴۲ ماه می‌گذرد فقط ۴ بار نطق پیش از دستور داشته است. ضرورت تکمیل و بهسازی راه‌های استان خوزستان، رامهرمز و رامشیر در هر ۴۸ ساعت تنها ۲ ساعت آب دارد و پرداخت حق انشعاب برق کلان شهرها با روستاها یکسان است از مواضع استانی بهمئی به شمار می‌رود. 

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر که در کمیسیون انرژی حضور دارد در جریان انتخاب وزرای نیرو و نفت که جزو حوزه‌های تخصصی وی هستند حضور چندان موثری نداشت،حوزه‌هایی که ربط مستقیمی به خوزستان دارند. 

شمس الله بهمئی فقط موافق حضور پورمحمدی در جریان انتخابش بود و  برای وزارت دادگستری موافقت خود را با وی اعلام کرد.

خبرنگار خبرگزاری خانه ملت که حضور مستمری در حوزه تخصصی خود یعنی مجلس دارد تاکنون فقط ۲ بار موفق به گفتگو با نماینده  مردم رامشیر و رامهرمز شده است. که این دو موضوع، جزو موضوعات جدی نبودند و بهمئی فقط خبر تشکیل جلسه کمیته نفت و گاز مجلس با وزارت نفت را داده و در گفتگوی دوم گفته است که کاهش مصرف بنزین سبب مقاومت در برابر تحریم‌ها شده است. 

خبر نهم را هم خانه ملت به نقل از خبرگزاری ایسنا منتشر کرده که آنهم درباره روز قدس است. 

اما عملکرد بهمئی امسال در مواجهه با رسانه‌ها به یک‌باره تغییر یافت؛ آن‌هم در سال منتهی به انتخابات. در ۷ ماهه نخست امسال ۱۱ خبر از شمس الله بهمئی بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های رسمی منتشر شده است. جالب اینکه این ۱۱ خبر فقط از یک رسانه منتشر شده‌اند. 

از ۱۱ خبر موجود در رسانه‌ها از نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس ۹ خبر گفتگو بوده و ۲ خبر از حضورش در جلسات پوشش داده شده است. افتتاح اورژانس بیمارستان، افتتاح و اختصاص بودجه در حوزه‌های راه، آب شرب، کشاورزی، احداث مجموعه ورزشی، ارتقای جایگاه علمی دانشگاه رامهرمز و تعیین تکلیف خدمات به شش روستا از موضوعات گفتگو با این نماینده مجلس است. 

به گزارش رهیاب، بهمئی در طول دوران حضورش در مجلس هیچ‌گونه موضعی درباره موضوعات سیاسی و بین‌المللی اتخاذ نکرده است. موضوعات مهم حوزه انتخابیه خود و همچنین موضوعات استانی در کلام بهمئی یافت نمی‌شود و صرفاً اخبار منتشر شده از وی فقط رویداد است. 

فاصله گرفتن نمایندگان مجلس یکی از آفات موجود در خوزستان است که سبب شده این استان علی رغم پایان یافتن جنگ تحمیلی هنوز روند توسعه را طی نکرده و در موضوعات اولیه مانند آب شرب و راه‌ها دچار مشکل است. 

اینکه یک نماینده مجلس هیچ گونه موضع گیری درباره موضوعات سیاسی و اجتماعی پیرامون خود نگیرد، پسندیده نیست هر چند برخی از این نمایندگان فقط نام نمایندگی از مردم را یدک می‌کشند. حال اگر مردم رامشیر و رامهرمز و حتی مردم خوزستان می‌خواهند از مواضع نماینده خود در مشکلات مختلف آگاه شوند باید به کجا مراجعه کنند؟

جالب اینکه در 7 ماه گذشته یکی از مدیران شهرستان رامشیر 2 بار با رسانه‌ها گفتگو کرده که در آخر گفتگوی 3 پاراگرافه خود از زحمات بهمئی تشکر و قدردانی کرده است!. با توجه به در پیش بودن انتخابات بهمئی این روزها برای خود پایگاه اطلاع رسانی ایجاد کرده واین پایگاه آنقدر جدید است که در صفحه نخستش از گفتگوهای بهمئی در سال گذشته هم استفاده کرده‌ است.

همچنین با جستجو در اینترنت می‌توان به خبری رسید که در بهمن‌ماه سال 90 بهمئی برای جذب آرا توسط ستاد انتخاباتی‌اش اقدام به پخت شام برای مردم شهر کرده است. که در جریان یکی از برنامه‌های شام اعضای ستاد انتخابات وی با اعضای ستاد انتخابات دیگر نامزد انتخابات مجلس در این حوزه انتخابیه درگیر شدند.

البته در تحقیقات میدانی که خبرنگار رهیاب در رامشیر داشته برخی از مردم معتقدند که بهمئی دخالت زیادی در انتصاب مدیران شهرستانی داشته است.

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

مهرماه 94

گزارش سیاسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.