حرف"مقتدایی" این است که نماینده عالی دولت در خوزستان باید مقتدر باشد/برخی از رسانه‌های خوزستان مسیر تملق را در پیش گرفته‌اند

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
حرف"مقتدایی" این است که نماینده عالی دولت در خوزستان باید مقتدر باشد/برخی از رسانه‌های خوزستان مسیر تملق را در پیش گرفته‌اند
جمال درویش مشاور استاندار گفت: مقتدر بودن مقتدایی ویژگی است که برخی از سیاسیون اصلاح طلب از آن خوششان نمی‌آید و سبب برخی از انتقادها شده است.

به گزارش رهیاب، جمال درویش مشاور مطبوعاتی استاندار خوزستان از دفتر شبکه اطلاع رسانی رهیاب بازدید کرد و پس از آن ساعتی به گفتگو با خبرنگاران این مجموعه پرداخت؛ گفتگوی صمیمی ما با درویش درباره موضوعات مختلفی همچون وضعیت رسانه‌های خوزستان، رسانه‌ای بودن و یا نبودن عبدالحسن مقتدایی، ضعف مدیران استانی و معاونان استاندار در پاسخگویی به رسانه‌ها و موضوعات سیاسی استان بود.


وی راحت و صریح می‌گوید: بازنشسته‌ام اما پس از اینکه موضوع عدم به کارگیری بازنشستگان مطرح شد به عنوان مشاور مشغول به فعالیت شدم و پست مدیرکلی به کسی دیگر واگذار شد هرچند کارهای اجرایی هم انجام می‌دهم.

درویش در ابتدا از بیراهه رفتن برخی از رسانه‌های خوزستان گفت. وی معتقد است: رسانه‌های ما دچار روزمرگی شده‌اند و منتظر هستند اتفاقی رخ بدهد و چند روزی درباره آن مانور دهند؛ رسانه‌های خوزستانی تاکنون نتوانستند بخش اعظمی از رسالت خود را انجام دهند شما ببینید در موضوعاتی مانند نیشکر و یا منطقه آزاد اروند فقط به چند موضوع سطحی نگاه می‌شود چیزی درباره کارهای عظیم انجام شده در این طرح‌ها نمی‌نویسند.


مسئولان مسیر تملق را پیش نگیرند

مشاور استاندار می‌گوید: نه مسئولان باید مسیر تملق را پیش بگیرند و بخواهند رسانه‌ها همه چیز را گل و بلبل ببینند و نه رسانه‌ها خدمات دولت را نادیده بگیرند. متأسفانه برخی از رسانه‌های ما تملق گرا هستند و شده که ما با آن رسانه تماس می‌گیریم که مطلب منتشر شده را حذف کنند چرا که طوری تملق می‌کنند که نتیجه عکس می‌دهد.

خواسته ما از رسانه‌ها این است که اگر می‌خواهند از مجموعه‌ها و اقدامات انجام شده حمایت کنند بروند و از کارهایی خوبی که در حال انجام است و یا از پروژه‌های به بهره برداری رسیده گزارش بگیرند. در این بین برخی هم بدون اینکه حواسشان باشد فقط اخبار منفی کار می‌کنند و متوجه نیستند که جامعه امروز ما نیاز به امید دارد.

یعنی اگر بخواهیم نتیجه کلی در این باره بگیریم این است که برخی تخریب می‌کنند و برخی هم همه چیز را گل و بلبل ببینند که هر دوی این نگاه‌ها به معنی افراط و تفریط است و در نهایت به استان خوزستان ضربه می‌زند.


پیوست طرح‌های اقتصادی و عمرانی خوزستان

طرح‌های اجرا شده در خوزستان بدون در نظر گرفتن پیوست‌های اجتماعی است؛ مثلا چیزی که امروز برای مردم از ایجاد منطقه آزاد اروند ملموس است، قضیه خودورهای پلاک اروند است اما برای اقشار پائین جامعه برنامه‌ی دیده نمی‌شود،این پرسش خبرنگار رهیاب را بیژن ربیعی مسئول رسانه استانداری خوزستان اینگونه پاسخ می‌دهد: پس از روی کار آمدن عبدالحسن مقتدایی بر روی کرسی استانداری خوزستان وی توان خود را معطوف به انجام کارهای عمرانی و اقتصادی کرده است و در برخی از مسائل سیاسی چون فشارهایی شده وارد کار شد.

یکی از کارهایی که برای همه اقشار پس از ایجاد منطقه آزاد اروند انجام شد بحث ایجاد شهرک‌های کشاورزی، دامپروری و شیلاتی است که در 15 نقطه استان خوزستان مشخص شدند و اکنون در 8 نقطه کارهای مقدماتی ایجاد آنها در حال انجام است. توسعه پایانه‌های صادراتی مانند بنادر و توسعه بازارچه‌های مرزی در دشت آزادگان، آبادان، خرمشهر، شادگان و هندیجان از پیوست‌های کارهای اقتصادی خوزستان برای اقشار کم درآمد استان است.

وی ادامه می‌دهد: یکی از ضعف‌های موجود در رسانه‌های خوزستان روزمرگی و پرداختن به سوژه‌های کوتاه است که به دلیل ضعف در نیروی انسانی این اتفاق رخ می‌دهد و تاکنون نشده که رسانه‌ای بحث سفرهای شهرستانی استاندار را مورد بررسی قرار دهد.


ضعف مشهود در روابط عمومی‌ها

جمال درویش که نمی‌خواهد همه ضعف‌ها را به رسانه‌ها حواله کند، تصریح می‌کند: ضعف در روابط عمومی‌ها هم مشهود است و برخی از مدیران ما علی‌رغم توانایی بالا در انجام وظایف محوله قدرت پاسخگویی ندارند و در واقع ضعیف هستند. ما انتظارمان این نیست که مدیران ما مانند حافظ و سعدی باشند اما انتظار داریم که پاسخگوی رسانه‌ها باشند و این ترس از مطبوعات از بین برود.

وی درباره ارتباط استاندار خوزستان با رسانه‌ها بیان می‌کند: مقتدایی تا چندی پیش مدیر مسئول یک رسانه بود و درواقع خودش مطبوعاتی است؛ وی کار با رسانه‌ها و تعامل با مطبوعات را خوب بلد است اما این طور نیست که بخواهد شبانه روز وقتش را در اختیار رسانه‌ها قرار دهد.


اصلاح طلبان تندرو از اقتدار استاندار خوزستان خوششان نمی‌آید

سعی می‌کند همیشه حدی نگه دارد بین خودش و ارتباط با رسانه‌ها. در واقع توجه به فعالیت‌های اقتصادی و عمرانی از ویژگی‌های بارز استاندار خوزستان در این دوره است و معتقد است برای انجام آنها باید مقتدر باشد؛ مقتدر بودن مقتدایی ویژگی است که حتی برخی از سیاسیون اصلاح طلب از آن خوششان نمی‌آید و سبب برخی از انتقادها شده است.

مقتدایی حرفش این است که به عنوان نماینده عالی دولت در خوزستان باید مقتدر باشد تا بتواند کارها را به درستی پیش ببرد حتی اگر از نظر فعالیت‌های مبارزاتی، سیاسی و غیره با دیگران هم طراز باشد. برگزاری جلسات دولت و رسانه که در سال 93 دو مرتبه انجام شد نشان از رسانه‌ای بودن استاندار دارد و امسال هم این جلسات برگزار می‌شود.

کُند بودن روابط عمومی استانداری خوزستان در اطلاع رسانی در روزهای بحرانی مانند روزهای خاکستری خوزستان و ارتباط ویژه با برخی از رسانه‌ها از جمله انتقادهای خبرنگار رهیاب به عملکرد تحت هدایت درویش بود که مشاور استاندار در این باره می‌گوید: ما سعی کرده‌ایم در همه جلسات از همه رسانه‌ها دعوت کنیم اما در برخی از برنامه‌ها ما همه افراد دعوت نشده نمی‌آیند و ما در این زمینه کوتاهی نکرده‌ایم.

درباره اطلاع رسانی در مواقع بروز گرد و خاک هم باید بگویم ما بنا را بر توسعه فعالیت‌های اقتصادی گذاشته‌ایم و تعطیلی‌های مکرر به روند توسعه استان ضربه می‌زند، اما برای اطلاع رسانی در مواقع بروز بحران گرد و خاک سامانه‌ای داریم که تاکنون عال نشده است.

انتهای پیام/



دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

شهریورماه 94

گفتگوی تفصیلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.