شورا نشینان: رئیس شورای شهر اهواز در صحن علنی انتخاب می‌شود نه جلسات شبانه!

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
شورا نشینان: رئیس شورای شهر اهواز در صحن علنی انتخاب می‌شود نه جلسات شبانه!

شورای شهر اهواز از همان زمان تشکیل نتوانست در کار خود موفق عمل کند و تجربه نا موفق دوره دوم و سوم از نشانه‌های ناکارآمدی شورای شهر بود.

به گزارش رهیاب، شورای شهر اهواز از همان زمان تشکیل نتوانست در کار خود موفق عمل کند و تجربه نا موفق دوره دوم و سوم از نشانه‌های ناکارآمدی شورای شهر بود. در دور چهارم که این شورا 21 نفره تشکیل شد و بعد از گذشت 2 سال از انحلال شورای سوم جلسات خود را آغاز کرد باز هم اختلافات درون شورا بر پارلمان شهری اهواز سایه افکند.

سال گذشته از سال‌های پرتنش شورای شهر اهواز بود؛ انتخابات هیئت رئیسه سه آر به تعویق افتاد و پس از برگزاری انتخابات برخی از اعضا نتیجه اعلام شده را ناشی از حضور افراد در جلسات شبانه عنوان کردند.

فرماندار اهواز در یکی از جلسات شورا با تأکید بر این موضوع که اعضا از جلسات شبانه پرهیز کنند، گفت: اعضای شورا باید با رعایت عدل و تقوا با یکدیگر رفتار کنند. از بین اعضای شورای شهر باید تنها یک نفر به عنوان رئیس شورا انتخاب شود که باید این انتخاب بدون لجبازی از سوی اعضا صورت بگیرد.

رامی علاسوند مقدم رئیس سال نخست شورای شهر اهواز هم گفته بود: حدود شش ماه است که برخی از اعضا جلسات شبانه خود را به منظور انتخاب رئیس شورا برگزار می‌کنند و در این یک هفته آخر این فعالیت‌های به اوج خود رسیده است.

پس از اختلافات به وجود آمد و اتهام زنی اعضا به یکدیگر سعادت نیا پس از 3 جلسه ناکام بر کرسی ریاست شورای شهر تکیه زد و اکنون 11 ماه از این انتخاب می‌گذرد.


برگزاری انتخابات هیئت رئیسه

حجت‌الاسلام کاظم سواری در گفتگو با رهیاب گفت: بر اساس اعلام فرمانداری اهواز انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر اهواز روز دوشنبه این هفته برگزار می‌شود.

عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه امسال مانند سال گذشته التهابی برای برگزاری انتخابات هیئت رئیسه وجود ندارد، اظهار داشت: تاکنون محمد جواد رضوی، زیبا صالحپور، قربانعلی سعادت نیا، رامی علاسوند مقدم، هوشنگ شیر مردی و مریم ابریشیم کار اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی افزود: البته سال گذشته انتخابات 12 شهریورماه برگزار شد و به همین دلیل فرمانداری امسال این تاریخ را اعلام کرد اما برخی از اعضا اعتقاد دارند هیئت رئیسه از مهرماه کار خود را آغاز کرد و به همین دلیل باید انتخابات مهرماه برگزار شود.

هماهنگی شورا نشینان در خانه

سواری بیان کرد: امسال مانند سال گذشته اعضا حساسیتی برای انتخابات هیئت رئیسه ندارند و خوشبختانه تاکنون جلسه شبانه‌ای برگزار نشده است. البته اسم این جلسات به اشتباه شبانه گذاشته شده و در واقع این جلسات به دلیل تعداد بالای نفرات در پارلمان شهری جلسات هماهنگی خود را در خانه برگزار می‌کنند.

وی عنوان کرد: لفظ شبانه غلط است و شاید به دلیل مشغله افراد این جلسات در جایی دیگری برگزار می‌شود و این روش در همه شهرها این‌گونه است. این کار درست و هماهنگی است این جلسات زمانی بد است که منجر به تبانی شود.

عضو شورای شهر اهواز در واکنش به این پرسش که سال گذشته جلسات شبانه اعضای شورا به نتیجه خوبی منجر نشد و اعضا علیه یکدیگر اتهام پراکنی می‌کردند، گفت: برخی از افراد به دنبال التهاب در شورا هستند تا خودشان سود کنند و به عقیده بنده این جلسات بد نبود و ما در شورا، مهمانسرای شهرداری و یا در منازل می‌نشستیم و هماهنگی می‌کردیم و شرایط را می‌سنجیدیم.

کاندیدای ریاست برنامه ارائه دهد

علی ناصری نیز درباره انتخابات هیئت رئیس شورا در سال سوم خود اظهار داشت: البته برخی از دوستان مخالف برگزاری انتخابات در این روز هستند و باید ببینیم که این انتخابات روز دوشنبه برگزار می‌شود یا خیر.

عضو شورای شهر اهواز گفت: تقریباً اعضا از جلسات شبانه اجتناب کردند اما هنوز همدلی بر شورا حاکم نشده اما به این نتیجه رسیده‌ایم که برگزاری این جلسات ثمری برای شورای شهر ندارد.

وی تأکید کرد: باید در یک جلسه همه اعضا حاضر شوند و کسانی که کاندیدای ریاست هستند باید برنامه خود را ارائه دهند تا بدانیم در یک سال خود به دنبال خدمت به مردم است یا به دنبال پست ریاست.

به گزارش رهیاب، دو سال از چهارمین دوره پارلمان شهری می‌گذرد و مردم خوب به این مسئله اشراف دارند که در 24 ماه گذشته چه در جلسات شورای شهر اهواز گذشته است و به همین دلیل اعضای شورای شهر باید به دنبال انتخاب کسی باشند که به دنبال پیشرفت در شهر باشد.

نظام شورایی به گونه‌ای است که باید بر اساس شایسته سالاری، توان، تجربه، علم، سابقه و عملکرد افراد، رئیس شورا را انتخاب کنند و با شناسایی شاخص‌ها فردی توانمند جهت افزایش کارآمدی شورا انتخاب شود.

باید به این مسئله هم توجه کرد که تغییر شخص با دشمنی فرق دارد، هرچند برخی از افراد از نظر شخصیتی آدم‌های خوبی هستند ولی در زمینه‌های لازم تخصص و تجربه ندارند و تغییر این‌گونه افراد دشمنی نیست. پس باید شورای شهر اهواز از اختلافات دوری کنند و با انتخاب فردی شایسته سومین سال خود را با آرامش و توأم به خدمت به مردم سپری کنند.

انتهای پیام/

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

شهریورماه 94

گزارش اجتماعی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده؛ توازن بین حجاب و نیازهای اجتماعی زنان

قانون حمایت از خانواده نه تنها به موضوع حجاب به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می‌کند، بلکه در تلاش است تا با تاکید بر مسائلی چون تفریح و اقتصاد خانواده، به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کند.

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

قانون حجاب: نه راننده اسنپ جریمه می‌شود نه مسافری با گزارش راننده

 

مطابق قانون حجاب نه راننده‌ای به دلیل کشف حجاب مسافر جریمه می‌شود و نه مسافر صرفاً بر حسب گزارش راننده جریمه می‌شود.

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

آیا مجلس می‌تواند افزایش قیمت خودرو را متوقف کند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در دنیای مدرن امروز، جابه‌جایی و سفر نه‌تنها یک نیاز اساسی، بلکه یکی از شاخص‌های کیفیت زندگی به شمار می‌آید. اما در ایران، با افزایش بی‌پیشینه قیمت خودروها، این نیاز به یک معضل تبدیل شده است. وضعیتی که به‌وضوح بار سنگینی را بر دوش خانواده‌ها گذاشته است.

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

سگ گردانی نیازمند قوانین شفاف و موثر

برای ایجاد یک سازوکار قانونی مؤثر، ضروری است که نظام حقوقی کشور به تقنین قوانین خاص در زمینه نگهداری و سگ گردانی بپردازد و ضمانت‌های اجرایی لازم را نیز تصویب کند.

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.