- سیدعلیرضا شریفی
یکی از رهبران انقلاب بحرین گفت: نظام عربستان هیچ اختیاری از خود ندارد و در واقع نماینده جنایتهای امریکا در منطقه است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، راشد الراشد از رهبران انقلاب بحرین و عضو شورای مرکزی انجمن عمل اسلامی بحرین از چهرههایی است که سابقه بیش از 30 سال مبارزه سیاسی دارد.وی که در ایالات متحده آمریکا در رشته کنترل کیفیت مدرک دکتری گرفته است از زمان پیروزی انقلاب تا زمان ارتحال امام خمینی(ره) در ایران زندگی کرده است.
همچنین دکتر الراشد 10 عنوان کتاب در زمینههای فرهنگی، سیاسی و عقیدتی منتشر کرده است، وی که اخیرا برای سخنرانی در جمع مردم و دانشجویان به اهواز سفر کرده بود در گفتوگوی تفصیلی با خبرنگار تسنیم در اهواز درباره ابعاد مختلف انقلاب مردمی بحرین، نقش کشورهایی مانند عربستان در جنایتهای آل خلیفه وماهیت گروهکهای تکفیری پرداخت.
تسنیم: سرنوشت انقلاب بحرین پس از خیزش در سال 2011 به کجا رسیده است؟
راشد الراشد: انقلاب بحرین همچنان باقی است و به این دلیل اخبار این انقلاب به گوش جهانیان نمیرسد، که رسانههای غربی و عربی هجمه سنگینی علیه این موضوع اتخاذ کردهاند.
از آغاز انقلاب مردمی بحرین تاکنون یک روز هم این انقلاب موقف نشده ونظام آل خلیفه با کمک هفت کشور با ریاست انگلیس و آمریکا در بحرین به کشتار مردم این کشور میپردازد.
ملت بحرین در مقابل این نیروهای نظامی به صورت جدی نمیتوانند مقابله کنند در واقع بحرین تبدیل به پادگان نظامی شده است.
یکی از سختیهای این انقلاب کشتاری بود که لشکرهای مختلف در این کشور به راه انداختند و البته مردم این کشور با صبر این انقلاب را ادامه میدهند و باید اضافه کنم که انقلاب بحرین تنها انقلابی بود که مردمش توسط چند کشور خارجی سرکوب شدند.
و این را هم بدانید که نظام آل خلیفه نظام ضعیفی است و این روزها به زور خود را زنده نگه داشته و یکی از نشانههای روشن آن ورود 7 لشکر مختلف به این کشور است.
اصلا نظام آل خلیفه هیچ موضعی از خود ندارد و دقیقا در راستای سیاستهای امریکا گام بر میدارد.
تسنیم: کشور ایران در انقلاب مردم بحرین چه نقشی دارد؟
راشد الراشد: هر اتفاقی که در بحرین پیش بیاید رژیم نامشروع سعودی ایران را متهم میکند اما باید بدانند که این انقلاب مردمی نیاز به حمایت ندارد.
البته ایران در موضوع بحرین از خواستههای مردمی و به حق آنها حمایت میکند و مخالف حکومت نظامی است چرا که بیشتر نظامیان موجود در بحرین خارجی هستند.
انقلاب خیابانی مردم بحرین خواستههای مشخصی دارد که ایران از این خواستهها حمایت میکند و این در حالی انجام میشود که کشورهای مدعی حقوق بشر مانند آمریکا و غربیها و حتی دبیرکل سازمان ملل متحد هم خواستههای مردم این کشور را نقض کردهاند.
تسنیم: منافع کشورهای حامی آل خلیفه چیست که اینگونه از این رژیم حمایت میکنند؟
راشد الراشد: در واقع کشورهایی مانند عربستان از خود دفاع میکنند چرا که نظام آل خلیفه در واقع دست نشانده و زیرمجموعه نظام سعودی است و طبیعی است که نمیتوانند شاهد سقوط این نظام باشند.
و همچنین بنگرید به افزایش نظامیان آمریکایی و انگلیسی در بحرین پس از انقلاب مردم چون آمریکا میداند که رژیم آل خلیه جزو نظامهایی است که در آن اقلیت بر اکثریت جامعه حکومت میکند.
تسنیم: شیخ علی سلمان دبیر حزب الوفاق اخیرا گفته بود بعد از انتخابات پارلمانی بحرین این حرکت وارد فاز جدیدی میشود، منظور ایشان چیست؟
راشد الراشد: شیخ سلمان میخواهد این پیام را به نظام بحرین بدهد که ما به عنوان مردم انقلابی از حقوق و اهداف خود کنار نمیکشیم و تمام گزینهها مطرح است. واین مطلب اخطاری به نظام حاکم در بحرین و سازمانهای بین المللی است تا تکلیف انقلاب مردم بحرین مشخص شود.
تسنیم: خوب با همه این اوصاف شما نتیجه انقلاب مردم بحرین را چه میدانید؟
راشد الراشد: به طور قطع در انقلاب بحرین پیروز میشویم اما باید بدانیم که جنگ ما در این کشور به دلیل حمایت کشورهای مختلف خیلی سخت است.
ما مطمئنیم که انقلابها در منطقه به نفع مردم منطقه است و در یمن این انقلاب به پیروزی رسید، بنابراین مردم بحرین هم میتوانند هر ونوع رژیم سیاسی را سرنگون کنند و به اهداف مشروع خود برسند.
شک نکنید که مردم بحرین در انقلاب پیروز میشوند و حکومت نامشروع حاکم را ساقط میکنند.
تسنیم: منشاء پیدایش و بروز تکفیریها چیست و بیشتر در راستای اهداف چه کسانی گام بر میدارند؟
راشد الراشد: کشورهای غربی و آمریکا با قوی شدن حلقه مقاومت میخواهند دوباره به این منطقه بازگردند به همین دلیل گروهکهای تکفیری داعش و امثال آن را به وجود آوردند.
آنها میخواهند به جبهه مقاومت ضربه بزنند که مهمترین حلقه این جبهه کشور سوریه به دلیل نقش محوریاش است.
اما این را هم بدانید که ریشه این جنایات پس وفات پیامبر پدیدار شد، نمونه آن زمانی است که زمانی که گروه خوارج برابر امیرالمومنین (ع) قرار گرفتند و شعار الحکم لله را مطرح کردند، امام در برابر آنها فرمود: این سخن حقی است که اهداف باطلی را از آن میخواهیدو دومین نمونه آن همان کشتار بیرحمانهای است که یزید بن معاویه در کربلا راه انداخت.
در آنجا هم به نام اسلام به دنبال اهداف سیاسی گام برداشتند و به همین دلیل فتوای بزرگترین جنایات را صادر کردند.
هدف اساسی بنی امیه از طرح این موضوع سوء استفاده از دین بود تا از این طریق بتوانند حکومت خود را تثبیت کنند، از اینجا اندیشه مباح دانستن کشتن مسلمانان برای حکومت سیاسی و استفاده از زور برای اهداف سیاسی آغاز شد و به دنبال آن تحریف و تزویر در عقیده دینی مردم در قالب دین، نمود پیدا کرد.
امویان این فرهنگ را ایجاد کردند که اطاعت از ولی امر حتی اگر فاسد و مستبد باشد واجب است و مخالفت با او، خروج از دین و کفر است.
شما توجه کنید که تکفیریها هیچ موضعی درباره جنایتهای صهیونیستیها نمیگیرند و در حقیقت آنها در راستای اهداف غربیها و به ویژه صهیونیستها گام بر میدارند.
تسنیم: نقش عربستان سعودی در تحولات منطقه و جنایت گروهکهای تکفیری چیست؟
راشد الراشد: نقش عربستان نقشی است که آمریکا از آنها خواسته ایفا کند، نظام سعودی ضعیفتر از آن است که بخواهد به سمت کشور دیگری لشکرکشی کند بلکه این اقدامات آنها چیزی است که به عنوان نماینده آمریکا در حال انجام آن است.
گفتوگو و ترجمه از سید علیرضا شریفی
انتهای پیام/