سفرهایی برای حذف چهره تنبل دولت در خوزستان

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
سفرهایی برای حذف چهره تنبل دولت در خوزستان

دولتی‌ها این روزها خوزستان را مقصد سفرهای خود کرده‌اند تا کم‌کاری آنها در 4 سال گذشته فراموش شود.

به گزارش رهیاب، نهم خرداد 92 حسن روحانی در سخنانی تبلیغاتی گفته بود «اگر من مسئول شوم و نتوانم به وعده‌های خود عمل کنم، باید جرأت این را داشته باشم که آن را به مردم بگویم». صحبت‌هایی که قرار بود روزنه امیدی برای مردم شود تا مسئولان ارشد به خواسته آنان احترام بگذارند و دولت شیشه‌ای در ساختمان پاستور بنا شود.

اما وقتی که هفتم اسفند 97، حسن روحانی در جمع مجریان انتخابات 96 حاضر شد و گفت: «خدارو شکر از قول‌هایی که دادیم، شرمنده مردم نشدیم»، مردم هاج و واج همدیگر را نگاه می‌کردند و می‌پرسیدند که چرا رئیس جمهور در چشم آنها نگاه می‌کند و واقعیت‌ها را فراموش می‌کند؟

حسن روحانی در انتخابات سال 92 پس از محسن رضایی بیشترین آرا را در خوزستان کسب کرد و مردم چشم امیدی به رئیس جمهور دولت جدید داشتند تا درباره مسائلی مانند ریزگردها، بیکاری و جلوگیری از انتقال آب کارون تدبیری بیاندیشد اما با روی کار آمدن روحانی متوجه بی تدبیری در این حوزه‌ها شدند.

نخستین مشکل بزرگی که دولت روحانی در خوزستان با آن مواجه شد بحث باران‌های آلوده بود که سالانه 20 هزار نفر را راهی مراکز درمانی کرد. دولت تدبیر و امید برای حل این مشکل راهی پیدا نکرد و مجبور شد در سال منتهی به انتخابات با مقصر جلوه دادن شهرداری و گونه‌های کشت شده در اهواز به این موضوع خاتمه دهد.

اما دومین مشکل دولت در خوزستان از آنجایی شروع شد که دولت روحانی سعی در انتقال حجم زیادی از آب سرچشمه رودهای این استان داشت و سعی می‌کرد موضوع را حاشا کند. دولتی‌ها انقدر سعی در رد این موضوع کردند و استاندار خوزستان در برنامه‌ای به صورت کلی منکر قضیه شد اما انتشار تصویری از نامه محرمانه دولت برای انتقال آب واقعیت دولت شیشه‌ای یازدهم را برای مردم خوزستان آشکار شد.

اما مشکلات عمده و بزرگ دولت در خوزستان به این دو موضوع مختوم نشد و ریزگردها بلایی بود که با بی تدبیری در این استان شدت گرفت و خوزستانی‌ها در سال‌های 93 و 95 با شدیدترین غلظت ریزگردها مواجه بودند. ریزگردهایی که به دلیل بی تدبیری در مدیریت بحران، منجر به قطع آب و برق مردم 11 شهر خوزستان شدند.

حجم نارضایتی مردم خوزستان پس از ریزگردهای بهمن 95 و قطعی مکرر آب و برق پس از آن به قدری فرا رفت که خوزستانی‌ها در شبکه‌های اجتماعی به سکوت مطلق روحانی در این باره واکنش نشان دادند و مقام معظم رهبری در سخنانی صریح فرمودند «کسی که به فکر مردم باشد نمی‌تواند در مقابل مسائل دشوار خوزستان راحت بماند و برای علاج مشکلات باید فکر، کار، تلاش، همدردی و همدلی کرد».

فرمایشات رهبر انقلاب درباره مصائب خوزستانی‌ها و صراحت لهجه ایشان در بیان این موضوع که «چند صباح دیگر نیز دیگران همین قضاوت را درباره ما خواهند کرد که چرا برای علاج مشکل مردم کاری انجام نشد» نشان از یک تنبلی سیستمی در مواجه با مشکلات مردم در دستگاه اجرایی داشت.

دولت در ماه‌های منتهی به انتخابات به موضوع استان خوزستان توجه ویژه‌ای کرد چرا که تعداد آرا در این استان در انتخابات ریاست جمهوری تأثیر گذار است. هرچند مردم خوزستان در این سفرها چیزی حاصلشان نشد و به تعبیر آیت الله عبدالکریم فرحانی «رئیس جمهور طوری صحبت کردند که مردم خوزستان بدهکارش شدند» اما روحانی توانست با حذف صورت مسئله دوباره این پیام را به مردم مخابره کند که این همه بی تدبیری هم باعث شرمندگی او و دولتش نشده است.

فردا قرار است معاون اول رئیس جمهوری به خوزستان سفر کند و شنیده‌ها حکایت از این دارد که شخص رئیس جمهور هم هفته آینده به خوزستان سفر می‌کند. سفرهایی ‌که برای حذف صورت مسئله تنبلی و بی توجهی دولت در خوزستان است تا مردم کم کاری دولت یازدهم در این استان را فراموش کنند.

انتهای پیام/

دیالکتیک

رهیاب

سید علیرضا شریفی

فروردین 96

گزارش سیاسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.

آقای کلانتری، دعاکنید سیل هم برای پرآب شدن کویر بیاید

آقای کلانتری، دعاکنید سیل هم برای پرآب شدن کویر بیاید

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست رو گذشته در حاشیه نخستین اجلاس ملی گزارش پیشرفت‌ها و راهکارهای رفع موانع تحقق حقوق شهروندی با موضوع آلودگی هوا گفت: دعا کنید باد بیاید تا آلودگی‌ها را ببرد.

لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

با توجه به پیروزی 8 نفر از کاندیداهای مورد حمایت جمنا در انتخابات شورای شهر اهواز، انتظار می‌رود که جمنا خواسته‌های مردم را از شورا و شهرداری پیگیری کند.

اظهار عجز روحانی از حل مشکلات اقتصادی

اظهار عجز روحانی از حل مشکلات اقتصادی

اظهار عجز روز گذشته روحانی از حل مشکلات اقتصادی نشان داد که رقیب روحانی در انتخابات آینده کارنامه پر از خالی اوست.

خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

انتخابات ریاست جمهوری به نوعی مهم‌ترین انتخابات کشور است که طی آن فردی به عنوان رئیس جمهور ایران به مدت 4 سال انتخاب می‌شود و با سکانداری قوه مجریه قرار است کشور را اداره کند.