نمی‌توان خواسته‌های به حق مردم خوزستان را با ادبیات لات گونه پاسخ داد

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
نمی‌توان خواسته‌های به حق مردم خوزستان را با ادبیات لات گونه پاسخ داد
سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با انتقاد از رفتار کلانتری در برابر نمایندگان خوزستان در مجلس گفت: اعتراضات مردم به دلیل اشتباهات مکرر دولت در استان است و نمی‌توان خواسته‌های به حق خوزستانی‌ها را با ادبیات لات گونه پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، حضور رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در خوزستان به همراه معاون اول رئیس جمهور سبب ایجاد شدن حاشیه‌هایی در شورای عالی اداری استان شد، حاشیه‌هایی که به دلیل نامه محرمانه کلانتری برای انتقال آب بالا گرفت و این حاشیه‌ها پس از پایان جلسه شورای اداری ادامه یافت.

عیسی کلانتری پس از بازگشت به تهران در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌های حامی دولت حمله‌های تندی به نمایندگان خوزستان در مجلس داشت و خواستار عذرخواهی نمایندگان از او شده بود چرا که معتقد است خوزستان 3 میلیارد مترمکعب آب مازاد دارد و اگر خوزستانی‌ها خواهان حل مشکلات زیست محیطی خود باشند باید اجازه دهند این آب‌ها از این استان خارج شود!.

سید کریم حسینی، سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در خوزستان در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار فارس خواستار برخور جدی مسئولان دولت با کلانتری شد و گفت: رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست باید به صورت رسمی و علنی از مردم خوزستان عذرخواهی کند. متن‌ کامل گفت‌وگوی فارس با سید کریم حسینی در پی می‌آید.

فارس: برای آغاز گفت‌وگو به نظر می‌رسد که نگاهی به حاشیه‌های جلسه شورای اداری روز دوشنبه داشته باشیم؛ ادبیات و لحن رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در پاسخ به نمایندگان خوزستان را چگونه می‌بینید؟

حسینی: تعجب مردم خوزستان از این است که چرا مسئولان دولت پس از مخالفت همه اقشار مردم، مسئولان، نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان خوزستان در مجلس، اصرار به اجرای پروژه غلط انتقال آب دارند.

این رفتار و اصرار دولت و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست برای ما مشخص نیست و این نارسایی‌ها و اظهارنظرهایی که از دولتی‌ها می‌بینیم نشان دهنده بی توجهی خاص آنها به افکار عمومی و حدود 5 میلیون خوزستانی است که به صورت مستقیم و غیر مستقیم از اجرای پروژه‌های انتقال آب زیان دیدند.

بنده فقط باید این را درباره رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست بگویم که او علاوه بر اینکه در این جایگاه نمی‌تواند خواهان انتقال یا عدم انتقال آب باشد بلکه شایستگی اداره و ریاست بر سازمان حفاظت از محیط زیست را هم ندارد.

مردم، نمایندگان، مسئولان و تشکل‌های مردمی معتقدند که نخستین ضرر مستقیم انتقال آب بر محیط زیست خوزستان وارد می‌شود و به همین دلیل خواسته‌شان این است که دولت در انتخاب مدیران استانی و کشوری در سازمان حفاظت از محیط زیست تجدید نظر کند تا حقی از آنها ضایع نشود.

این انتصابات مربوط به هر جناح و حزبی که باشد به حق حیات مردم لطمه وارد می‌کند و این تأثیر مستقیم سبب شد که مردم خواهان توجه دولت به خواسته‌شان شدند. خواسته‌ای که برای بیان آن متحمل رنج، سختی و مشکلات درمانی و بهداشتی شدند.

روز به روز مشکلات محیط زیستی خوزستان بیشتر می‌شود و ریزگردها تأثیر مستقیمی بر زندگی همه اقشار جامعه گذاشته‌اند. همه این‌ها عامل اعتراض تشکل‌های مردمی و احزاب سیاسی خوزستان شدند کلانتری ضمن عذرخواهی از مردم باید از نوشتن این نامه محرمانه اظهار پشیمانی کند.

ما با شناخت قبلی از رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست می‌دانیم که او برای نخستین بار نیست که این رفتار و منش را از خود نشان می‌دهد، رفتاری که در شورای اداری از او دیدیم به دور از یک مدیر حکومت اسلامی و فرهنگی ایرانی است و این رفتار تکرار مکررات از سوی کلانتری است.

فارس: چرا دولت و یا برخی از مسئولان ارشد کشوری علی‌رغم دیدن مضرات و آسیب‌های انتقال آب برای اجرای این پروژه اصرار دارند؟

حسینی: مشکلات ناشی از انتقال آب خوزستان برای همه مشخص شده است اما واقعا برای ما سوال به وجود آمده که اصرار آنها در این زمینه به دلیل نرسیدن به نتیجه است و یا واقعا نمی‌خواهند این مشکلات را بفهمند و ببینند.

این رفتار لات‌گونه برای نخستین بار از سوی مسئولان دولت روحانی سر نمی‌زند و در بحث استخدام وزارت نفت این رفتار از سوی وزیر نفت هم مشاهده شد. این رفتار مسئولان دولت به معنی ایستادگی و مقاومت در برابر خواسته و مطالبه به حق مردم است و مردم این رفتارها را تحمل نمی‌کنند.

 امروز نماینده ولی فقیه در استان، سایر مسئولان و تشکل‌های سیاسی دلسوز خواستار توقف اجرای طرح انتقال آب و رعایت عدالت در استخدامی‌ها شدند و این اعتراضات به دلیل اشتباهات مکرر دولتی‌ها در خوزستان است و نمی‌توان مطالبه مردم را با ادبیات لات گونه پاسخ داد.

فارس: این رفتار در پاسخ به مطالبه مردم در جمهوری اسلامی چه جایگاهی دارد؟

حسینی: ادبیات لات گونه در شأن یک مدیر در حکومت اسلامی نیست و این رفتار رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست اهانت به نمایندگانی است که با رأی مردم به این جایگاه رسیدند؛ اهانت به نمایندگان یعنی اهانت به مردم خوزستان و کلانتری باید به‌صورت رسمی و علنی درباره این رفتار و این اهانت عذرخواهی کند.

اعتراض ما به حضور کلانتری در جایگاه ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست به دلیل پیشینه و رفتارهای گذشته او است. منش، رفتار و باور او در گذشته به محیط زیست کشور آسیب زده و بدون شک کلانتری باید درباره رفتارهای گذشته خود توضیحاتی ارائه دهد و از مردم عذرخواهی کند.

انتهای پیام/72049

آب خوزستان

آذرماه 96

دیالکتیک

سید علیرضا شریفی

سید کریم حسینی

فارس

نامه محرمانه انتقال آب

گفتگوی تفصیلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.

آقای کلانتری، دعاکنید سیل هم برای پرآب شدن کویر بیاید

آقای کلانتری، دعاکنید سیل هم برای پرآب شدن کویر بیاید

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست رو گذشته در حاشیه نخستین اجلاس ملی گزارش پیشرفت‌ها و راهکارهای رفع موانع تحقق حقوق شهروندی با موضوع آلودگی هوا گفت: دعا کنید باد بیاید تا آلودگی‌ها را ببرد.

لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

با توجه به پیروزی 8 نفر از کاندیداهای مورد حمایت جمنا در انتخابات شورای شهر اهواز، انتظار می‌رود که جمنا خواسته‌های مردم را از شورا و شهرداری پیگیری کند.

اظهار عجز روحانی از حل مشکلات اقتصادی

اظهار عجز روحانی از حل مشکلات اقتصادی

اظهار عجز روز گذشته روحانی از حل مشکلات اقتصادی نشان داد که رقیب روحانی در انتخابات آینده کارنامه پر از خالی اوست.

خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

انتخابات ریاست جمهوری به نوعی مهم‌ترین انتخابات کشور است که طی آن فردی به عنوان رئیس جمهور ایران به مدت 4 سال انتخاب می‌شود و با سکانداری قوه مجریه قرار است کشور را اداره کند.