دولت دوست ندارد «ادبیات نقد» را بشنود

- سیدعلیرضا شریفی

موافقین ۰ مخالفین ۰
دولت دوست ندارد «ادبیات نقد» را بشنود
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی گفت: علت این اتفاقات تلخ این است که دولت حاضر نیست چیزی را بشنود، دولت ادبیات نقد پذیرانه را دوست ندارد بشنود و 16 آذر امسال با فشارهای تشکل‌های دانشجویی، اجازه دادند که برخی از دانشجویان صحبت کنند.

سجاد ریحانی، مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی در گفتگو با رهیاب، با بیان اینکه قبل از بررسی نقش دانشجویان در برهه‌های مختلف تاریخ انقلاب اسلامی باید نقش دانشجو در نگاه امام خمینی(ره) را بسنجیم، اظهار داشت: اگر این جایگاه را فهمیدیم، نقش جنبش دانشجویی و فضای تشکل های دانشجویی در تاریخ انقلاب اسلامی را درک می‌کنیم.

وی با بیان اینکه همواره 2 نگاه به جنبش دانشجویی در کشور وجود دارد، افزود: نخستین نگاه به جنبش دانشجویی نگاه تهدید محور است، این نگاه، نگاه نظام سلطه برای براندازی انقلاب اسلامی بود و در حوادثی مانند کوی دانشگاه و فتنه 88 قابل مشاهده است.

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه جنبش دانشجویی یکی از گزاره‌های مهم جورج سوروس برای طراحی براندازی‌های نرم است، گفت: در دورانی که جنبش دانشجویی بازیچه برخی از احزاب شد، دستاویزی برای براندازی نظام قرار گرفت.

نگاه فرصت محور به جنبش دانشجویی

وی بیان کرد: دومین نگاه به جنبش دانشجویی نگاه فرصت محور است؛ برای همین می‌بینیم که مقام معظم رهبری همواره تأکید می‌کنند که دانشگاه‌ها را از فضای سیاست زدگی دور کنید، یا در دورانی که خیلی از افراد دانشگاه را مهد تربیت افراد سکولار می‌دانستند امام خمینی(ره) از دانشجو و دانشگاه حمایت کردند؛ این یک نگاه فرصت محور به جنبش دانشجویی است.

ریحانی با بیان اینکه اعتماد انقلاب اسلامی و در رأس آن رهبری به دانشگاه عامل ایجاد نگاه فرصت محور می‌شود، عنوان کرد: وقتی نگاه، نگاه فرصت محور باشد، می‌بینیم که امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری رسالت‌های دانشجو و دانشگاه را تبیین می‌کنند.

وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی در کشور همیشه به دنبال آرمان خواهی و تعالی است، گفت: برای همین می‌بینیم جنب دانشجویی به دنبال چیزی است که بتواند انقلاب اسلامی را یاری کند و در دوران مختلف همراهِ امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری می‌شوند.

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی اظهار داشت: همراهی جنبش دانشجویی با انقلاب اسلامی از همان ابتدای نهضت و به اوج رسیدن آن در زمان پیروزی انقلاب سبب می‌شود که جنبش دانشجویی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی همیشه به دنبال آرمان خواهی و تحقق اهداف انقلاب اسلامی باشد.

لزوم سالم بودن فضای دانشگاه

وی با تأکید بر این موضوع که برای تحقق اهداف جنبش دانشجویی باید فضای دانشگاه سالم باشد، عنوان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند که باید مراقب فضای دانشجویی باشید که تفکرات غربی و شرقی به عنوان گفتمان‌های ضد اسلام، نباید فضای دانشگاه را احاطه کند.

ریحانی افزود: یکی از وظایف جنبش دانشجویی کادرسازی برای انقلاب اسلامی و تربیت افراد طراز انقلاب اسلامی است. با همین نگاهِ امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است که جنبش دانشجویی نقش خود را پیدا می‌کند و به دنبال ایفا کردن نقش خود است.

زنده بودن آرمان خواهی واقع بینانه در جنبش دانشجویی

وی با بیان اینکه نگاه جنبش دانشجویی به آرمان خواهیِ واقع بینانه هنوز وجود دارد، ادامه داد: در یک برهه‌هایی جنبش دانشجویی برای آرمان خواهی با قدرت وارد عمل شده و در یک برهه‌هایی آن را ضعیف کردند و یا ضعیف بوده است. مانند دوران اصلاحات که در جلسه‌ای مطرح کردند که 2 نوع روشنفکر مبلغ و مولد داریم و شما روشنفکر مبلغ هستید و باید حرف‌های ما را تکرار کنید، وقتی گفتند جریان سیاسی ما خون می‌خواهد و خون را جنبش دانشجویی باید کف خیابان بدهد، یعنی جنبش دانشجویی را تضعیف کردند و این اختلال در روند آرمان خواهی جنبش دانشجویی است.

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: وقتی قسمتی از جنبش دانشجویی بیمار می‌شود سبب خود درگیری در جنبش می‌شود و حرکت آرمان خواهی را کُندتر می‌کند.

وی بیان کرد: اینکه جنبش دانشجویی را یک عنصر بی خاصیت ببینند خطا است. امام خمینی(ره) در پیام خود به بسیج دانشجویی فرمودند اگر مسئولان به شما توجهی نکنند در اتش قهر الهی می‌سوزند، این یک نکته است به معنی اینکه جنبش دانشجویی باید قدرت تحلیل داشته باشد و نسبت به موضوعات مختلف واکنش نشان دهد، اگر غیر از این باشد به معنی بی خاصیت بودن جنبش دانشجویی است.

چرایی اتفاقات تلخ حادثه سفارت عربستان

ریحانی اظهار داشت: در جلساتی که مقام معظم رهبری با دانشجویان دارند، می‌بینیم که ایشان اجازه می‌دهند برخی از دانشجویان دست بلند کنند و بیایند سخنرانی کنند اما این فضا در بین دیگر مسئولان وجود ندارد و در واقع حرف‌های نقادانه و دغدغه‌های دانشجویان را گوش نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه حمله به سفارت عربستان سعودی یک حرکت مردود، اشتباه و محکوم است، گفت: هرچند دولت باید دست‌های پشت پرده این ماجرا را برای مردم آشکار کند اما این اقدام نتیجه نشنیدن حرف دانشجو و مردم است، مردمی که از اقدامات سعودی‌ها خشمگین شده‌اند و کسی اجازه نداد حرف آنها شنیده شود.

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی افزود: علت این اتفاقات تلخ این است که دولت حاضر نیست چیزی را بشنود، دولت ادبیات نقد پذیرانه را دوست ندارد بشنود و 16 آذر امسال با فشارهای تشکل‌های دانشجویی، اجازه دادند که برخی از دانشجویان صحبت کنند، آیا انتقادات دانشجویان در 16 آذر نقدهای غیر منصفانه بود؟.

انتهای پیام/

بسیج دانشجویی خوزستان

بهمن 94

دیالکتیک

رهیاب

سجاد ریحانی

سید علیرضا شریفی

گفتگوی تفصیلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

مطالب و نوشته‌های اخیر | آرشیو

تعلق

تعلق

طبیعی است که اهواز مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلفی دارد اما آیا تاکنون مردم برای دفع آب‌های سطحی مطالبه عمومی انجام دادند؟ آیا از مدیرانی که در گذشته‌ پروژه‌های ناقصی در این حوزه انجام دادند شکایت شده است؟ طبیعی است در صورتی که مردم این موضوعات را مطالبه نکنند هیچ‌وقت این مشکلات رفع نمی‌شود.

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

سلاح غیرمجاز بلای جان خوزستانی‌ها

در برخی از شهرهای خوزستان آن‌چنان استفاده از سلاح و تیراندازی عادی شده است که شب‌ها شنیدن صدای ممتد تیراندازی به امری طبیعی برای مردم تبدیل‌شده است.

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

مدیرانی که پس از 226 هفته وعده یک هفته‌ای روحانی را محقق نکردند

رئیس جمهور در 24 دی 92 از رسیدن آب شرب سالم به اهواز طی یک هفته خبر داد ولی مردم اهواز با گذشت 226 هفته از این وعده هنوز نتوانسته‌اند طعم آب سالم را بچشند و مدیران شرکت آبفا معتقدند که فرسودگی شبکه توزیع عامل این موضوع است.

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

چرا حادثه تروریستی اهواز رخ داد؛ استاندار پاسخگو باشد

هرچند در حادثه تروریستی اهواز افراد زیادی باید پاسخگو باشند اما قطعا استاندار خوزستان ومعاونان سیاسی - اجتماعی و امنیتی وی باید در برابر کوتاهی‌های انجام شده در بلاتکلیف بودن وضعیت فرمانداری اهواز در ۱۸ ماه گذشته و عدم پیش بینی و پیشگیری از معضلات امنیتی استان پاسخگو باشند.

غم نان در قطب تولید گندم کشور

غم نان در قطب تولید گندم کشور

خوزستان با تولید گندم مورد نیاز 12 میلیون و 500 هزار نفر نقش اساسی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد اما با این وجود مردم خوزستان با معضل نبود امنیت غذایی مواجه هستند که عمده آن به مسائل معیشتی باز می‌گردد.

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

لزوم محاکمه کلانتری به دلیل تضییع حقوق عمومی

دو‌ روز پیش نامه محرمانه عیسی کلانتری برای انتقال آب کارون افشا شد و‌ روز گذشته کلانتری به دل کارون هجوم‌ برد تا قضیه انتقال آب کارون، ماست مالی شود.

آقای کلانتری، دعاکنید سیل هم برای پرآب شدن کویر بیاید

آقای کلانتری، دعاکنید سیل هم برای پرآب شدن کویر بیاید

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست رو گذشته در حاشیه نخستین اجلاس ملی گزارش پیشرفت‌ها و راهکارهای رفع موانع تحقق حقوق شهروندی با موضوع آلودگی هوا گفت: دعا کنید باد بیاید تا آلودگی‌ها را ببرد.

لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

لزوم پیگیری مطالبات مردمی از شورا و شهرداری اهواز توسط جمنا

با توجه به پیروزی 8 نفر از کاندیداهای مورد حمایت جمنا در انتخابات شورای شهر اهواز، انتظار می‌رود که جمنا خواسته‌های مردم را از شورا و شهرداری پیگیری کند.

اظهار عجز روحانی از حل مشکلات اقتصادی

اظهار عجز روحانی از حل مشکلات اقتصادی

اظهار عجز روز گذشته روحانی از حل مشکلات اقتصادی نشان داد که رقیب روحانی در انتخابات آینده کارنامه پر از خالی اوست.

خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

خوزستان، پرورش دهنده کاندیداهای ریاست جمهوری!

انتخابات ریاست جمهوری به نوعی مهم‌ترین انتخابات کشور است که طی آن فردی به عنوان رئیس جمهور ایران به مدت 4 سال انتخاب می‌شود و با سکانداری قوه مجریه قرار است کشور را اداره کند.